Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A sub vagy dom hajlam honnan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sub vagy dom hajlam honnan inul? Tapasztalat váltja ki, vagy kiéletlen belső vágy?

Figyelt kérdés

Én mindkettő vagyok, 34F. A sub belső vágyam valahogy kialakult, de valószínűleg nagyon korán, már a szexualitásom ébredésén bennem volt. Már általánosban is beizgultam, ha elképzeltem, hogy pl egy osztálytárdnőm kétvállra fektetne mindenki előtt, gerjedtem a velem lekezelően viselkedő beképzelt leányokra, stb. A többi klasszik sub vágy aztán később jött.

A dom hajlamok kialakultak, sokkal később, és szerintem tapasztalat után kaptam rá, egyre jobban. A barátnőim ezt élvezték, és én is rákaptam, hogy jó uralkodni, szopatni, kis ribiként kezelni az ágyban (kizárólag), felpofozni a farkammal, lukamat nyalatni, stb. Élvezem, és bpcs a pofa miatt, de úgy tűnik igen jó lettem benne. De az ősrégi sub vágyaim nagyrészt kiéletlenek maradtak, nem volt igazából ilyen barátnőm, aki kifejezeten élvezné ha alázhatna, sajnos nem tálni ilyet. (nem a korbácsos láncos, BDSM közhelyekre gondolok, hanme az uralkodásra, hogy hódolhassak neki az ágyban, hogy alázzon a szexben, és élvezze mindezt. Nem tudom, mi honnan eredhet, mi válthatja ki. F és N válaszok is érdelekelnek, szigorúan 18+.

2017. jan. 27. 00:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#7 - köszi szépen! Felettébb érdekes! Nálad akkor a gyerekkori verés befigyel. Nálam nem.

Amit a sok sub pasiról gondolsz, hát nem tudom. Talán a pikantéria miatt egyre vonzóbb. Mert alapból a ffi a dominánsabb fél. És a nők az életben is egyre inkább dominálnak. Hogy ez hogyan szűrődhet be a szexuális fantáziákba, arról gőzöm sincs, de lehet összefüggés.

Mivel nem vagyok teljesen sub, csak nagyobbrészt, ezért nem is mérvadóm az esetem, de semmiféle komplexusom nincs a farokméret miatt, tökéletesen elégedett vagyok vele.

Lehet csak azért erősebb bennem a sub vágy, mert az a kiéletlenebbik felem. És ezért is lehet ennyi sub pasi, mert nehéz összeakadni egy domináns nővel. Aki ezt tényleg élvezi. Még a szadistából is több lehet :D

2017. júl. 5. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!