Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék jóba lenni egy heteróval meleg létemre, az a
hetero fiú tetszik és tudja is?
Miért nem fogjatok fel, hogy aki hetero, az semmilyen módon nem kíván melegekkel közösülni?! Ezért hetero es nem homo vagy bi.
2016. dec. 27. 15:53
Sehogy. Ő heteró, te meg meleg vagy. Az, hogy meleg vagy, nem azt jelenti, hogy a létező összes férfi szabad préda a számodra és ezért rányomulhatsz, mert tudod, a férfiak jelentős többsége még mindig a nőkhöz vonzódik. Ez pedig az iskolás fiúkra is igaz, mint azt tapasztalod.
Szóval azzal, hogy visszafogod a meleges öltözködést, elhagyod a körömfestést, legfeljebb elaltatod a felkavart utálatot az osztálytársaidban és esetleg békén hagynak, de kedvelni nem fognak, és mivel "ráugrottál" a haverjukra, nem akarnak majd veled barátkozni. Ez van, elszúrtad. Majd a következő iskolában légy diszkrétebb.
2016. dec. 27. 16:50
Hát ha engem megharaptál volna lehet lenyeletem veled a fogaidat, szóval még olcsón megúsztad egy kis kiközösítéssel.
Ha nem tudsz normális emberként viselkedni, kinézni, akkor ne csodálkozz, ha nem is kezelnek úgy.
Sajnos a melegek zöme ezt nem bírja agyilag feldolgozni, hogy nem a szexualitásuk zavaró, hanem a viselkedésük.
2016. dec. 27. 17:06
Szerintem ostromold!
Aztan majd kotelnek all!
Nalam is ugy volt ,igaz csak egy alkalom volt,de sikerult a masik lanynak lefektetnie...
N
2016. dec. 27. 17:17
5/12 A kérdező kommentje:
Igazából a fiú jóindulatú kedves srác,azért hagyta meg a fogaimat,de amúgy mindig olyan kis egyedi vagyok a suliba mint egy kis GAYSTAR . mindig a suli ünnepélyeken csak engem fotóznak ,mindig engem nagykalapra vesznek még azok is akik utálnak például amikor elesek akkor is mondjuk úgy mondják,hogy ,,nézd az a b*zi elesett" . De a lányok imádnak . A bátyáim meg csak sajnálnak mert,ők azt mondják,hogy tudnék hódítani ,csak ha egyszer meleg vagyok . A lányok imádnak,de mit csináljak a lányokkal ? :"D Olyan mint vadászni menni puska nélkül . A suliba eléggé eljátszottam a fiúk türelmét. VOlt amikor a srácok azon versengettek,hogy ki jön be legjobban egy melegnek akkor is hozzám futottak. Csak miután meghallották,hogy harapdálom mások nyakát akkor távolodni,és félni kezdtek tőlem . Mivel sok fellépésem van sok figyelmet is kapok . Szóval nem is értem . :/ . Minden olyan fura a suli egy része kedvel akiket én nem,de a másik része akiket szeretek azok utálnak . :=(
Nem félnek tőled, hanem undorodnak. Ne keverd össze a kettőt mr gaystar.
2016. dec. 27. 17:40
7/12 A kérdező kommentje:
De ők azt mondták,hogy idézem (általában szokták mondani) ,,Én kezdek félni tőled" főleg amikor megérintem őket mindenkivel közvetlen érintést létesítek
Nem tudják rendesen kifejezni az érzéseiket. Ahogy ők reagálnak az nem félelem.
2016. dec. 27. 17:49
9/12 A kérdező kommentje:
Nem baj én élvezem . Szeretem ha az emberek úgy mond undorodnak tőlem a nemi vonzalmam miatt.
Akkor meg mi bajod? Megkaptad amit szeretsz.
2016. dec. 27. 17:56
Kapcsolódó kérdések: