Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg súlyos, vagy csak rossz nőkbe futottam bele?
Nem kertelek, nagyon szeretem, ha egy nő intenzíven nedvesedik, mert imádom a puncinedv ízét, és lenyalnám mindet. Nyalni is szeretek.
Eddig 2 nővel is találkoztam, de az egyik az orált teljesen elutasította, csak behatolás.
A másik hagyta, de csókot nem adhattam neki utána, csak ha elmegyek fogat mosni. :/ (Megjegyzem nekem természetes, hogy ha a párom kielégít a szájával, akkor megcsókolja utána.)
Többiek nem voltak ennyire elutasítóak, de egyik sem szerette annyira a nyalást, mint amennyire én kívánom.
Szexuálpszichológussal érdemes lenne elbeszélgetnem? Beteges az ilyen intenzív vágy a nyalásra?
Tényleg komoly válaszokat várok, akár férfiaktól is, hogy nekik mi a tapasztalatuk!
Melléfogtál. Nekem minden csajom imádta és igényelte a nyalást, s talán kettő volt olyan, akinek nem élvezhettem a szájába.Tehát oda-vissza ment a dolog. Keress lelkesen.
A másik válasz: nem vagy jó nyalásban. S igen, azért elkedvetlenítheti őket, ha még a homlokod is pin@nedves.
Én pl nem élvezem annyira, mert az eddigi pasijaim elég szarul nyaltak, úgyhogy nem is kívánom a nyalást. :/
Amúgy nem beteges, csak találj egy olyan lányt, aki szereti.
"egyik sem szerette annyira a nyalást, mint amennyire én kívánom."
Most ezt a mondatot próbáld külsős szemmel elolvasni! Mit következtetsz le ebből?
Mert én azt, hogy a pasi nem tudott jól nyalni emiatt a csaj nem akarta, hogy nyalja.
Ez a fogmosás dolog azért vicces :D szerintem elég prűd dolog ez egy csajtól.
Szerintem csak rossz csajokba futottál bele.
Bár a nyalás nekem se olyan nagy durranás, de élvezem, és olyat hogy rossz nyalás még nem tapasztaltam.
biztos találni fogsz olyat aki élvezni és igényelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!