Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem akar orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar orálisan kielégíteni, normális ez?

Figyelt kérdés

4x voltunk együtt még csak. Mindig kinyaltam és az utolsónál amikor csókolóztunk mondta is, hogy máshol is csókolhatom, ha akarom... Tehát tetszik neki a dolog.

Konkrétan nem mondtam, neki hogy jó lenne ha bekapná már végre. De célozgattam rá nem egyszer. Fel is fogja mit szeretnék, de még mindig nem tette meg. Pedig nagyon akarom már, mert gumiban nem tudok elmenni. Így meg nem is annyira jó az együttlét, hogy el se megyek.

18 évesek vagyunk.

2017. jan. 24. 19:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Éreztetem is vele, hogy szeretem. Meg ezeket a célozgatásaimat se véresen komolyan közlöm vele. Csak viccelődve.
2017. jan. 24. 20:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Elolvasva mindent amit eddig írtál:

Neked kell tudni hogy ez hosszú távon is meg fog-e felelni neked. Engem kifejezetten nem annyira érdekel a szopás, sőt jobban szeretek nyalni, mint szopatni. Mégis amikor olyan lánnyal voltam tartósan aki nem szopott, akkor kezdett hiányozni hogy néha csinálják.

Főleg ha a lány már tapasztalt ahogy te mondtad, akkor: Ez lesz később is 99%, ezt jó ha tudod.

2017. jan. 24. 20:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A lányok nem 100 %-a orálozik!

Nekem is volt ilyen. Tudomásul kell venni

2017. jan. 24. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
Lehet nem tetszik neki a fütyid.
2017. jan. 24. 20:44
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

13:

Ja, csak 90%

Úgy meg szar érzés, hogy tudod pont kifogtad azt a 10-ből 1-et.

2017. jan. 24. 21:04
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Látod kérdező femen pártiak már nevelnének is.

Ha a lány nem akarja nem kell neki, mit képzelsz te?

Te persze légy türelmes kis pincsi meg hát különben is lehet azért van mert neked csúnya a farkad.

Ha szerinted gáz hogy nem szop le akkor gáz.

Ne hallgass senkire, ne légy senki csicskája.

2017. jan. 24. 21:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Én se csináltam a páromnak kb 1 évig. Nem tudtam hogy kezdjem nem volt önbizalmam hozzá. Mégse dobott ki. Aztán egyszer túlestem rajta mert engem zavart hogy ő tőlem semmit nem kap. Nembánja hogy várnia kellett :)
2017. jan. 24. 21:59
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Nőként nálam alap, ráadásul izgató számomra is.
2017. jan. 24. 22:32
 19/21 anonim ***** válasza:

még csak 4x voltattok együtt...miért vagy türelmetlen? hova kell sietni 18 évesen ...

jézus :D

2017. jan. 29. 14:36
 20/21 anonim válasza:
Kedves kérdező, arra nem gondoltál, hogy szagod van bocsánat ha bántó lennék, de nálam volt már olyan, hogy nem fürdött le a férfi nem is csináltam vele semmit! Az ápoltság fontos a csajnak, ha meg együtt fürödtök vagy zuhanyoztok még jobb. 23L
2017. jan. 29. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!