Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti meddig erőltetnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti meddig erőltetnétek az anált ha a barátnőtöknek fájna?

Figyelt kérdés
Érdekelne benneteket hogy milyen neki?
2017. jan. 23. 18:04
1 2 3
 21/24 RRR ***** válasza:
100%

semeddig

hál Istennek ott a szuper puncija

érdekelne,persze

2017. jan. 23. 19:38
 22/24 anonim ***** válasza:

Ilyen nem fordul elő.

Ha még nem csinált ilyet, vagy túl szűk, akkor buttplugot használunk tágításhoz. Pontosan erre való. Csak az idióták csinálják ezt durr-bele... ezt érzéssel kell csinálni, lassan haladva...

2017. jan. 23. 19:56
 23/24 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem van egy rossz tapasztalatom, az egyik exemmel ki akartuk próbálni és amikor szóltam neki hogy tovább ne menjen mert egyre jobban fáj, akkor sem állt meg. Sőt szerintem még tovább is tolta, mert akkor már annyira fájt, hogy nekem kellett kihúzni. Pedig nem vagyok egy hiszis fajta, de nagyon kiábrándultam belőle, hiszen közöltem vele hogy fájdalmat okoz, de ő tovább folytatta

Viszont a jelenlegi párommal amikor elkezdtük tervezni hogy kipróbáljuk akkor teljesen megnyugtatott hogy óvatos lesz mert nem akar nekem kellemetlen élményt, fájdalmat okozni. Türelmes és kitartó volt, persze én is vágytam a dologra, és azért az sokat számít hogy a nő is nyitott legyen, ne csak azért csinálja mert a párja is akarja, hanem mindkét fél élvezze.

2017. jan. 24. 18:07
 24/24 imgonnabeunfriendly válasza:
0%
Amíg csak fér bele!!
2017. jan. 27. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!