Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs orgazmusom? L.
Ha a barátom izgat orálisan (ujj, nyelv stb), nagyon élvezi a csiklóm, de nem elég a puncimnak. Ha bennem van, vizelési ingert érzek, de mellette jól eső érzés is van, élvezem. Nagyon imádom azt. De sosem élveztem még el. Se vele, sem mikor magamnak csinálom. Az még kevésbé megy, egyszerűen nem annyira élvezem, hiányzik a másik.
Ötletek, hogy hogy lehetne orvosolni a problémám?
kísérletezzetek mi jó ,mi izgat jobban
pl segíts be magadnak szex közben
Ha valaki tényleg JÓL kinyalna, nincs az az isten hogy nem élvezel el!
L
próbáld meg sötétben
ülj a szájára és élvezz
Az orgazmus nem feltetlen nagy bumm :-D
Siman lehet olyan is amit alig alig erzel ...
Tipp igyal nemi alkoholt es a cel NE ismetlem NE az legyen h elepvezz! Siman csak essen jol lazlj le es kb ennyi
Az a baj h ezen porogtok ezerrel igy tuti nem fog menni ?
Nem is rossz ötlet, az elmúlt időben tényleg mindig azzal foglalkoztunk. Köszönöm :)
Minden ötletet szívesen fogadok :D
Szerintem az alkohol nem nagyon fog segíteni, de ne pörögjetek ezen.
Viszont ami hiányozhat az orgazmushoz szerintem az egyforma ritmus a végére, hosszan. Akár nyalásnál, akár ujjazásnál, akár szexnél. Legalább egy pár percig a legjobban élvezhető dolgot csinálja a srác pontos ütemekben. Vagy akár magadnak is úgy próbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!