Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti belemennétek úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti belemennétek úgy egy szexkapcsolatba, ha a fiú odafigyel rátok és nem használ ki benneteket?

Figyelt kérdés
Illetve nem csak a szexről szólna, hanem akár kisebb apróságok is. Amolyan barátság extrákkal dologra gondolok.
2017. jan. 21. 22:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nagybetűs IGEN a válaszom. Jelenleg nem is vágynék többre.
2017. febr. 27. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Persze, legyen figyelmes, de nem az a lényege, hogy kihasználja a testem? Én is ezt tenném az övével. Kölcsönös kielégülés, csak szex, pont. Így belemennék.
2017. febr. 27. 20:50
 13/19 Vikrics válasza:
Bele.
2017. márc. 16. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Soha...
2017. márc. 23. 18:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Ilyenbe nem. Csak ha durva, erőszakos és kihasznál...
2017. márc. 23. 18:52
 16/19 anonim ***** válasza:
igen,igen, igen...
2017. ápr. 18. 14:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Harmadik válaszával rokonszenvezek.

Lehet, hogy belemennék, mégpedig azért, mert én már nem tervezek idehaza, sem munkával, sem kapcsolatokkal nem kötném ide magam. Az általad leírt kapcsolat pedig annyi, amennyi.

2017. ápr. 19. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták páran a szexkapcsolat az pont az, hogy csak szexre használja a tested, te is az övét, tehát kölcsönösen kihasználjátok egymást.

Ha egyedül használsz ki valakit, azt jelenti, hogy azt mutattad többre kell, kapcsolatra, de az nem szexkapcsolat, hanem szimpla hazugság.

Barátság extrákkal nem létezik. A barátság nagyságrendekkel felette van egy kapcsolatnak is. Tulajdonképp nagy lenézése ez egy baráti kapcsolatnak.

A háromszög-elméletében azt állítja, hogy a szerelemnek három fő komponense létezik: az intimitás, a szenvedély és az elhatározás vagy elkötelezettség.

A barátságból hiányzik a szenvedély, vagyis az erotika, a vágy, ezért barátság.

Amit te úgy hívsz, hogy barátság extrákkal abból az elköteleződés hiányzik.

Ha mind együtt lenne, az kapcsolat.

2017. máj. 3. 20:24
 19/19 anonim ***** válasza:
12 éve élek ilyen kapcsolatban.
2017. máj. 3. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!