Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki lenne, ha haveromat megkérném erre?
"mert ő nem olyan!"
Áltasd csak magad.
"beszéltünk már nyilván szexuális jellegű dolgokról,mert mindent megbeszélünk,de tényleg csak haverként tekint rám"
Te tényleg végtelenül naiv vagy. Nem akar tőled komolyat, csak barátilag megdugni.
16 vagyok. És idefigyelj. Volt egy barátnőm. Volt valami "legjobb fiúbarátja" akivel már 8 éve ismerték egymást, meg járkáltak mindenfelé. Amikor én a képbe kerültem, mondtam neki, is hogy figyelje meg mi lesz azzal a sráccal. Picivel több mint 3 hét múlva ott vallotta neki a szerelmet meg hogy ne legyen velem, ő akarja magának nem hiszi el hogy a "barátnőmnek" nem jelentett semmit ez a sok év. És mi lett? Semmi. Továbbra is csak azt mondogatta a barátnőm hogy csak félt hogy elveszít hisz a legjobb barátja. Továbbra is beszéltek megállás nélkül. 2 hét múlva dobtam a faszba.
Csak hogy a tapasztalatból beszéljek. Neked mi a tapasztalatod? ÉN kérlek meg hogy mesélj olyat, ami talán meggyőz ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!