Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon ciki lenne, ha megkérné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki lenne, ha megkérném a barátnőmet, aki egyszer már lefeküdt egy lánnyal, hogy csinálja velem is?

Figyelt kérdés

Teljesen szűz vagyok, se fiúval, se lánnyal nem feküdtem le már. Minden más megvolt...fiúval. Lánnyal még csak vágyakozom. Nagyon ciki lenne, ha megkérném egy barátnőmet, hogy feküdjön le velem? Ő is csak egyszer tette meg egy másik lánnyal.

18L

2014. jún. 23. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg a barátnőd, szerintem nem fogja kikaparni ezért a szemed.
2014. jún. 23. 14:45
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Felvezetés kérdése, egyszer bizalmas nyugodt környezetben felhozhatod a témát, de ne ajtóstul a házba.

De lehet neki sem jött be azért nem csinálta többször.

Vagy átmegyek én is, tolmácsolom a kérésed és nyomjuk hármasban:D

2014. jún. 23. 14:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Utána nem fogtok egymásra ugyanugy tekinteni, de ez csak sanda tipp. Én nem tenném.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet nem kéne ajtóstul a házba rontani, de kipuhatolhatod a dolgot.

Tehát nem így: "Szexelnél velem?" Hanem valahogy így: "Neked mi a véleményed arról, ha két lány szexel?".

Szóval érted... :D

5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle.. Vagy bele megy vagy nem.. Ha volt már lánnyal akkor nem ciki..
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2014. jún. 23. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon ciki lenne ha megkérnélek titeket hogy én meg hagy nézzem amit egymással csináltok?:-)
2014. jún. 23. 14:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
jaja, csinálhatod... hívd át filmezni! :)
2014. jún. 23. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
ha jól vezeted fel a témát, és épp olyan a hangulat akkor nem hiszem, hogy kiakad :)
2014. jún. 23. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
Ciki lenne ha telefonon felhívnád és közölnéd vele. De egyáltalán nem ciki, ha beszélgetés közben megfelelő alkalommal felhozod neki a témát.Ma már nem ritka, hogy a barátnők veszik el egymás szüzességét. Legtöbb esetben jobb is mint ha a pasi venné el.
2014. jún. 26. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!