Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, volt már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, volt már, hogy azt mondtátok egy péniszre, hogy nem tetszik, nem szép?

Figyelt kérdés
Most nem a méretre gondolok, hanem úgy az alak, kinézet, forma, ilyesmi, úgy az egész.
2017. jan. 21. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen volt.
2017. jan. 21. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Előfordult.
2017. jan. 21. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jan. 21. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy mondjátok is el, ha nem probléma. :D
2017. jan. 21. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:

A legtöbb férfinak ha jó is a mérete, a formája csúnya, vagy a bőre csúnya, esetleg ápolatlan... De nagyon sokaknál fitymaszűkületes, ami szerintem borzasztó ronda és nem értem miért nem mennek el vele orvoshoz.

Szerencsére nekem nagy és formás is, eddig mindenki megdicsérte.

2017. jan. 21. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt amelyik görbe volt,vagy a színe volt csúnya,eddig nem sok szépet láttam,inkább csak filmen.
2017. jan. 21. 22:37
 7/9 A kérdező kommentje:
És nem gusztustalan nektek, amikor szexeltek?
2017. jan. 21. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ennyire kevés lenne a szép alak:D Nekem előbb van "gond" a méretével ( de az is átlagos, szóval elvileg nem probléma.. ), mint a formájával. A sajátomét szépnek tartom.
2017. febr. 24. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt ami kevésbé tetszett, de egyik sem volt csúnya..Szerintem egy farok sem ronda, taszító, maximum ha nagyon extrém dologról van szó (bár ilyenről nem tudok). :)
2017. szept. 26. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!