Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, volt már, hogy azt mondtátok egy péniszre, hogy nem tetszik, nem szép?
Figyelt kérdés
Most nem a méretre gondolok, hanem úgy az alak, kinézet, forma, ilyesmi, úgy az egész.2017. jan. 21. 20:20
4/9 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy mondjátok is el, ha nem probléma. :D
2017. jan. 21. 20:45
5/9 anonim válasza:
A legtöbb férfinak ha jó is a mérete, a formája csúnya, vagy a bőre csúnya, esetleg ápolatlan... De nagyon sokaknál fitymaszűkületes, ami szerintem borzasztó ronda és nem értem miért nem mennek el vele orvoshoz.
Szerencsére nekem nagy és formás is, eddig mindenki megdicsérte.
6/9 anonim válasza:
Volt amelyik görbe volt,vagy a színe volt csúnya,eddig nem sok szépet láttam,inkább csak filmen.
7/9 A kérdező kommentje:
És nem gusztustalan nektek, amikor szexeltek?
2017. jan. 21. 23:06
8/9 anonim válasza:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ennyire kevés lenne a szép alak:D Nekem előbb van "gond" a méretével ( de az is átlagos, szóval elvileg nem probléma.. ), mint a formájával. A sajátomét szépnek tartom.
9/9 anonim válasza:
Volt ami kevésbé tetszett, de egyik sem volt csúnya..Szerintem egy farok sem ronda, taszító, maximum ha nagyon extrém dologról van szó (bár ilyenről nem tudok). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!