Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire szemétség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire szemétség elmenni egy prostihoz mielőtt a baratnőmmel intimebb vizekre evezunk?

Figyelt kérdés
Túl kicsi a péniszem (12/3.5 cm)ami komplexusokat vált ki belőlem. Szégyenlem és félek megmutatni a baratnőmnek..ezért arra gondoltam, hogy elmennék egy örömlányhoz kézimunkára/masszásra,hogy szokjam a nők előtt való meztelenséget és jobban felmerjem vállalni a fogyatékosságom" komoly kapcsolatban. Ugyanakkor ez kimeríti a megcsalás fogalmát es lehet csak rosszabbul érezném magam utánna...ti mit tanácsolnátok?

2017. jan. 21. 17:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Az én nézetemben a megcsalás akkor megcsalás, ha azért megyek qrvázni/csajozni, mert kanos vagyok, vagy ráuntam a csajomra. Esetleg részegen elvesztem az önkontrollt. Ez bennem is komoly lelkiismereti válságot okozna, még egy csók is!

Az ilyen speciális eset viszont hasonló egy pszichiáterhez. Vagy szexuálterapeutához, akihez elmegyek és felír egy potencianövelőt. Nem élvezkedni menne oda, hanem edzeni a férfiasságát, mert annyira szereti a lányt, nem akarja elveszteni. Egyfajta nemes cél szentesíti az eszközt.

Persze újra elmondom, ez veszélyes játék, és nagyon erősen kell hinni ebben az ideológiában, és kicsit szociopata ferfi jellem kell a szentesítéséhez :D mert ha nem vagy képes elhallgatni... akkor SOHA ne tegyél ilyet!

2017. jan. 22. 12:36
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
Ne a méreteddel akarj imponálni, hanem legyél jó partner. Ezt a prosti dolgot meg nagyon gyorsan verd ki a fejedből, mert nem vezet sehova.
2017. jan. 22. 12:36
 23/31 anonim ***** válasza:

Akkor adj tippeket, Yoda mester :D

Jóképűként, 40 barátnő után milyen jótanácsaid vannak egy félénk, szorongó, önbizalomhiányos, és rettentően izgul mit fog szólni a szeretett nő... ráadásul a leírás alapján 90% hogy szűz a srác.

Ez a "legyél jó partner" kb olyan jellegű tanács, minthogy növessz 20 centis farkat, vagy csak szimplán, legyél jó pasi :D

2017. jan. 22. 13:14
 24/31 anonim ***** válasza:
48%
Kihagytad a 18,5 centis farkamat... :-))
2017. jan. 22. 14:31
 25/31 anonim ***** válasza:
A 12-es kaliberű Kövér Berta vasúti ágyúval kellett volna végigharcolnod a 60 évedet, vajon akkor is lett volna 40 barátnőd?
2017. jan. 22. 14:47
 26/31 anonim ***** válasza:
64%

Figyelj, ha bénázik, az mindenképpen aranyos, mivel olyanról van szó, akit szeretek.

Még lehet, hogy fel is izgat, hogy tapasztalatlan. De ha nem is jön össze elsőre, majd legközelebb.

Ha viszont megcsalna összeomlanék és sírnék, ki is dobnám.

Ne kockáztass. Ha vége lesz, nem emiatt lenne.

2017. jan. 22. 21:45
 27/31 anonim ***** válasza:

Tudok sajnos ellenpéldákat is...Férfi barátaimtól is, de olyan lány ismerősöktől, akik nekem panaszkodták el, mennyire nem megy a szex a párjukkal. (Szerintem ocsmány dolog kipofázni ezeket, főleg egy srác ismerősnek)

Sajnos a valóság nem mindig olyan szép, ahogy a szerelmes filmekben látjátok, a "szerelem mindent megold"....

Ugyanakkor szerintem sem a legjobb megoldás erre a prosti, főleg ha a kérdező bizonytalan és eleve belefogalmazta, hogy lehet rosszabbul érintené a megcsalás ténye.

Ha ilyesmi akár csírájában is felmerül, akkor ez nem a te pályád.

2017. jan. 22. 22:33
 28/31 anonim ***** válasza:

Szóval amit javasolok, előbb utóbb úgy is meg kell mutatni az Ezredest a barátnődnek, tehát nincs nagyon mese... nem a te pályád ez a fajta átverése a nőknek, csak vesztenél a dologgal.

Legalább egy jó teszt, ha a farokméredet ennyire számít neki, és emiatt szakítana, vagy a bénázásod miatt, akkor nem ért ennyit a csaj. Már írtam korábban, ha jól megtanulod használni a 12-est, simán lehet kielégítő a szex. Még az is megfordult a fejemben, hogy én lehet leülnék és megbeszélném vele, hogy kell egy kis idő neked amíg felveszed a ritmust, és tudsz szúrni a tőrrel, és igazi gyilkos fegyvert faragsz belőle idővel :) humorral kell kezelni.

2017. jan. 22. 22:37
 29/31 anonim ***** válasza:
57%
Én 28 éves nő vagyok, és inkább olyannal feküdnék le akinek 12 cm, de bátran előkapja, mint olyannal akinek 18, de egy nyafogós kislány szintjén van. Az első adandó problémával rohanjunk prostihoz, meg pszichológushoz? Szedd össze magad, mert jelenleg kisfiú vagy, akire szerintem senki se indul be. Felesleges itt azon gondolkodni, meg nyafogni hogy mi történhet, meg bátorítani is felesleges, hogy jó az a méret. Egyik lánynak jó, a másiknak nem, lehet hogy ki fog nevetni, de egy férfi attól férfi hogy ennek ellenére is van benne tartás, és vállalja a kockázatot. Én tudnék neked segíteni, de ahhoz is fel kellene nőnöd.
2017. febr. 6. 10:06
 30/31 anonim ***** válasza:

Kedves 28 éves hölgy!

Neked könnyű. Nem neked kell szégyenkezned a kis méret miatt.

2017. febr. 21. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!