Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire szemétség elmenni egy prostihoz mielőtt a baratnőmmel intimebb vizekre evezunk?
Úgy gondolkoztok, hogy nincsen semmiféle szexuális problémátok, ami tönkreveri a férfi önértékelését... ezt csak úgy lehet átérezni, ha saját magad is érintett vagy.
Mondjuk egy 28 éves szűz férfinak simán javasolnám, hogy a barátnőjével szex előtt menjen el hivatásoshoz. Összességében egy jó indítás sokat számít nagyon... egy elbaltázott csúfos kudarc pedig még tovább hajszol egy ilyen érzékeny súlyos lelki károkat elszenvedett férfit a szakadék felé.
Mindig egy cimborámat mesélem, aki annyira rettenetesen rástresszelt az első alkalomra, hogy fel sem állt neki. A csaj pedig zokogott, és totál kiborult, hogy őt még nem alázták meg ennyire. (WTF?) ... egy ilyen kudarc után egy amúgy is szorongó egyén összeomlik mint egy kártyavár, még ha amúgy toleráns is a barátnő.
... és ezt az analógiát rá lehet húzni a kis péniszöntudatra, vagy akár ha valaki baromira el van hízva, vagy aszott csontsovány. Én mindig rettenetesen szégyellős voltam a csajok előtt, és ami gáz, hogy iszonyúan csiklandós. Ez fasságnak hangzik, de összerándultam ha a csaj hozzámért lágyabban. Haja ha hozzáért a combomhoz összerezzentem mint egy őzike. Ez aztán frankón férfias tényleg - mikor egy férfi határozottsága a szexepilje főleg.
Egy határozott, önbizalomtól dúskáló férfi, aki vállalja a testét és a 12 centis farkát, annak biztos a siker a nőknél. Ehhez sok tapasztalat kell...
Hogyne lenne vitafórum...? itt egy tanács hatására kapcsolatok menekülhetnek meg, vagy mehetnek tönkre. Sőt emberek lehetnek depressziósok, vagy akár öngyilkosok is.
Nagyon nem mindegy kinek a véleményére hallgat az illető. Márpedig szerintem aki nem élt át egy ilyet saját maga, az könnyen beszél,... és soha nem értheti milyen ez.
19
"...akkor nem megcsalás"
Nem a f@..-t nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!