Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már része gangbang-ben, és nem volt igazán jó, annak volt utána pozitív tapasztalata?
Volt részem benne, de valahogy nem volt az igazi. Egy pasi nőjéhez csatlakoztunk be, de ő folyamatosan mondta, hogy mit szeret a csaj, és mit nem.
Az a baj, hogy most ezt az élményt összekötöttem a dologgal, pedig nagyon tetszik alapból. Lehet ez után jó? Tapasztalat? Vélemény? Kort is légyszi. Akinek pedig nincs ellenére, privátban is jó lenne dumálni. Jelezze aki nem akar.
F/31
Konkrétan még az orális szexre sem volt hajlandó. Nyilván csak óvszerrel.
Azt jeleni, hogy az aktust megelőző beszélgetésben lényegében meg sem szólalt. Semmi kedvesség, semmi közvetlenség.
Nem nagy èlvezet lehetett..Fura egy nö, semmi szenvedély?
Élvezte egyáltalán,volt orgazmusa?
Teljesen közönyös volt?
Szerintem élvezte, de a fő hangsúly a férjén volt, mi csak beavatkoztunk kb. Valahogy nem járta át az egész csapatot az az áramlás ami szerintem megy ilyenkor. Inkább úgy voltak vele, hogy nekik legyen jó.
Maga a szituáció nagyon izgatott, hogy ott vagyunk többen levetkőzve, és megy a szex, de az imént leírtak miatt nem volt igazán jó. A 2. hozzászólást éppen ezért nem találom helyénvalónak.
Tényleg jó lenne ilyen lányt (nem párt) találni, akinek kb annyi tapasztalata van mint nekem. Szerintem így jó lenne.
Az
amikor én voltam,ott mindent részletesen előre tisztáztunk.
mindenki tartottam magát a tervhez,nem is volt semmi probléma.
A második alkalomma volt valaki aki
"napirenden kivűli bedugással probálkozott" de őt hamar kipenderítette a férj.
aztán elmaradtak ezek és átment 3as ozásba. én azt sem bántam.
31/f
#14: Privátban mennek a részletek.
Van itt lány akit foglalkoztat a téma? Mit gondol erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!