Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok ilyen kényeztetéshez?
Úgy elégíteném ki kézzel a párom hogy közben régi rajzfilmslágerket énekelek és azok ütemére mozgatom a kezem. :D KÖzben mosolyognék mint egy kislány :DD Hülyének néznétek? :D
21L
LOOOOOOLLL
Kezdéskor: "Egy új élmény, a látvány már elandalít.." (Aladdin)
Közepes temponál: "Ringat a víz. Hidd el kedves, jobb ahol nedves.." (A kis hableány)
Gyors tempónál: "Szó mi szó, Herki bombajó, minden egyes sikerlistán tuti befutó" (Herkules)
"Finálékor": "Itt az élet hurrikánja dáktélsz..." (Dáktélsz)
Levezetéskor: "Hakuna Matata, milyen gyönyörű szó.." (Oroszlánkirály)
ma 23:46
Én el tudom képzelni és tök vicces :D
Dáktélsz :DDDD
Nekem tetszene imádom a Disney slágereket huszon éves létemre is :D Amúgy szinte mindnek lehet egy kis perverz értelmezést adni, ezen már én is gondolkodtam.
Szopáskor kezdhetnél azzal amibe az van, hogy "ez a kéz kölykökből férfit gyúúúr" De ha a párodnak jó szőrös akkor nyomhatnád a kis simba dalát hogy "csak port hint mind ki mást beszél, ez ám a szép bozont" . De ide írhatnám az "idegen érzést" a tarzanból vagy a vége felé ha a barátod már nem bírja akkor a Herculesből a "bírnom kell a célig" is megfelelő lehet bár nem hiszem hogy én el tudnék élvezni a röhögéstől :D
"Amíg van, egy-két jó falat,
S egy jó falat az csak akad,
Se bú, se baj nem számít, rá se ránts!
Mert hiszen egy-két jó falat elűzi minden gondodat
Mondd, kívánhatsz-e többet, jobbat, már!
Akár merre járok, bárhol kóborolok
Finomságot látok, s rögtön, hamm, bekapom"
Szerintem ez egy kifejezetten jó hangulatú szopós/orális szám! Köszönjük Balu!
Az a rèsze tetszik,hogy mesedalokat ènekelsz,ènis tudok rengeteget:D Ez aranyos.
De farokhúzogatáshoz....hát.. Nem a legjobb párosítás.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!