Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk, őszinte választ szeretnék! Nagy gond lenne ez nálatok? (orális szex)
A helyzet az, hogy még nem voltam komoly kapcsolatban, sőt egyáltalán nem voltam úgy még senkivel, akivel szintet léptem volna, szűz vagyok, és nem elégítettem ki még senkit sem.
Nevetségesnek fog tűnni, de próbálkoztam kígyóuborkával, és szerintem kicsi állkapcsom van, a fogaim pedig átlagos nagyságúak, és attól félek, nem tudom majd kényeztetni a majdani barátomat, és fájdalmat okozok neki. Tudom, ez majd akkor fog biztosan kiderülni,ha már odáig eljutok valakivel, és majd megbeszéljük a dolgokat, DE kíváncsi lennék a ti véleményetekre. Ti mit reagálnátok erre, lehet ez szakító ok? Őszintén, az orál fontos egy kapcsolatban...és én szeretnék is örömet okozni így.
Nagyon el vagyok keseredve...
19/L
Nem kell aggódni ez érthető. Én pl segítettem hatalmas örömmel a partneremnek abban, hogy jobb legyen. Együtt gyakoroltunk. Ő rajtam persze én meg navigáltam amíg rá nem érzett. Nincs rossz órál ha igazán igyekszel. Szerintem ha találsz egy kooperatív srácot aki segít mint én anno, akkor különösen mókás tanóráknak néztek majd elébe. ;)
26/F
Köszönöm, megnyugtató válaszokat kaptam!
Jó tudni, hogy vannak még igazi férfiak a mai világban!
Ne aggódj ezen. Ez sok mindentől függ pl attól is hogy mekkoraa lesz a srác szerszáma.
De vegyünk engem és a barátnőmet, elsők vagyunk egymásnak akivel ilyen intim dolgokat csinálunk és nekem nagy a szerszámom neki meg kicsi a szája és csak a vége fér be. Ennek ellenére istenien csinálja, bár az elején 1-2 alkalommal a foga hozzáért de ez gyakorlás kérdése és nem lesz probléma ^^
Aki lenézően nyilatkozik azokról, akiknek fontos az orális szex.... Mindegy,tudjuk kik ők itt GYIKon. Kérdező, ne aggódj! Pasiból rengeteg van, nem menne a felláció.
u.i: Ha kísérletezni szeretnél, állok rendelkezésedre ;-) Az érdekel,hogy milyen mikor neked csinálják?
Nyugodj meg, menni fog!
Nem kell idegeskedni ezen.
Tudom, hogy könnyen beszél az aki már túlesett az elsőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!