Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szexuális élettel érdemes egyáltalán élni? 28F
Lassan 28 éves selejt vagyok - sajnos a f.o.s, sz.a.r kifejezést nem szabad itt leírni, pedig az jellemezne a leginkább.
Soha nem volt barátnőm. Soha nem is akartam. Helyette prostituáltakhoz jártam, járok - én kedvelem őket, nem igazán szeretem, ha valakinek "tetszek", ha valaki vonzódik hozzám (persze nem sok ilyen " egyénnel" találkoztam eddig).
De a szex szörnyű. Miattam. Nagyon hamar elélvezek - néhány mozdulat elég ehhez. És sajnos megoldani nem lehet - kipróbáltam már mindent, orvost, pszichológust, gyógyszert, csodaszert, testi és lelki gyakorlatokat egyaránt. Semmi eredmény. Mostanra annyira rágörcsöltem erre az egészre, hogy a merevedés sem sikerül.
Kb. 8 és fél éve szexelek, 19 éves korom óta - ezalatt kb. 40 alkalmon vagyok túl, aminek a legnagyobb része (min. 30) csalódás - tehát néhány mozdulat után elmentem. Nekem fontos lenne, hogy sokáig bírjam, mert szeretnék örömet okozni a partnereimnek - igen, prostituáltaknak is lehet, ha valaki ügyes és figyelmes. De nagyon úgy tűnik, hogy ez sohasem fog sikerülni.
Ez a helyzet teljesen tönkretett. Megromlott a kapcsolatom a családommal, barátaimmal (a frusztrációm miatt), undok, bunkó ember lettem a valaha kedves, remdes srácból. Semmit sem sikerült elérnem az életben, mert csak erre koncentráltam, mindhiába.
A legnagyobb nyomorék vagyok. Mindenki jobb nálam. Nem fogok tudni túllépni ezen, mert ha valami csoda folytán sikerülne is legyőznöm, az emlékek és élmények úgy is felemésztenek.
Bár sajnos félek tőle, de szerintetek érdemes lenne öngyilkossággal lezárni ezt? Érdemes így élni?
Sajnos a régi, elég erős szuicid hajlamom már a múlté, tehát még ha ilyen válaszokat is kapok, egy darabig úgy sem lennék rá képes. De szerintetek érdemes megfontolni ezt az opciót, ha nem lehet megoldani a jelenlegi helyzetet, az emlékeket pedig képetelenség elfelejteni?
Már így is egy sz.a.r vagyok, bőven elég volt megtapasztalni, hogy én vagyok ebben a világon a legrosszabb.
Köszönöm a válaszokat!
28F
39: ezek nagyon gyenge érvek.
A fogadást meg elvesztetted: jártam pszichológusnal nemrég pedig urológustól kaptam gyógyszert.
Amiért pedig szakítottál a barátnőddel az az volt, hogy nem tudsz b@.szni. Bar.omi sz.@r duma a "nem illettünk össze". Nevetséges az is, hogy azt gondolod, hogy mindenki hamar elmegy elsőre. Persze, azért vagy ilyen boldog, mert ba.romira nem a valóságban élsz.
Gyakorolni csak a balf@.szoknak kell. Őket pedig utálják a nők.
Tudod miért szakítottunk? Azért mert rágörcsöltem az egészre. Igazából csak párszor voltunk együtt, és a csaj szűz volt. Tehát én lettem volna neki az első... baromi nagy elvárásai voltak, miközben semmit nem segített mik az érzékeny pontjai, sőt a korábbi bárátnőmnél bevált "kézimunka" semmit se ért, sőt eltolta mindig a kezemet. Inkább botként feküdt és nekem kellett volna mindent csinálni, miközben előtte nekem se volt sok kapcsolatom, tapasztalatom a szexben... főleg tiniszerelmek.
Annyira rágörcsöltem az egészre, hogy teljesen elvesztettem az önbizalmamat, mert nem tudtam mit kezdjek a csajjal.
Na mondegy ez már a múlt.. azóta volt egy helyes barátnőm, pár hétig, de vele le se feküdtünk. Szétmentünk hamar, részemről se passzolt annyira az egész, szóval nem bántam.. csak hogy barátnőm legyen nincs értelme járni valakivel.
Persze ki ne vágyna a szexre, és barátnőre? Ez férfi igény,de a szex csak egy része a dolgoknak... előbb rendbehoztam az életemet, aztán lehet gondolkozni komolyabb kapcsolaton. Most van is egy jelölt :) attól függetlenül, hogy én is egy balfék voltam mint láthatod a nőkkel... nem adtam fel és nem is fogom. Az önbizalmamat nem prostikból és nem a szexből nyertem. A nőkkel való kapcsolat csak egy kis része a szex, persze fontos... de aki valóban kedvel, sőt szeret, az nem fog szakítani ha bénázol az elején. Főleg ha van egyéniséged, életcélod, stílusod, humorod...
A problémádra egyetlen megoldás egy több hónapos kapcsolat EGY nővel, akit magadba bolondítasz a fenti életmódváltásokkal. Addig teljesen esélytelen hogy meggyógyulj. Prostikkal 100%, hogy gyorstüzelni fogsz életed végéig...
Egyébként egy év múlva is ugyan ezt a szart fogjuk hallgatni, ugyan úgy nyafogni fogsz itt, ugyan ezzel az rögeszméddel és tévhiteiddel...
Ugyan úgy senki nem fog tudni segíteni...
Dumaaaaa... a barátnőid azóta is hálát adnak az égnek, hogy szétmentetek.
A nőknek pedig a legfontosabb a szex és egyikük sem lesz szerelmes beléd, ha nem tudsz b@.szni normálisan. (Bár hozzátenném: még mindig nem érdekelnek a kapcsolatok.)
Lol, a legjobb az egészben, hogy annira naív vagy, hogy azt hiszed, a kapcsolat megold mindent - pedig ha következetes lennél látnád, hogy épp te írtad le az ellenkezöjét.
Persze, hogy nem fog senki segíteni, mert nincs megoldás.
Olvasd el már mégegyszer...Semmi köze a szexnek a szakításhoz. Épp ez a vicces, több rövidebb kapcsolatom alatt is szűz volt a csaj 18 év körül..., tehát NEM ezért mentünk szét. Akkor lenne az elméleted igaz, hogyha pár hét bénázás után szakítunk...
Azzal a csajjal is tudod miért mentünk annak idején? Azért mert eszméletlenül rágörcsöltem az egészre. Pont ahogy te. Akkor még nem tudtam lazán venni a nőket, meg a szexualitást, és teljesen ráparáztam a dologra, pont mint te... ez egy önbeteljesítő átok.Minél többet mondogatod, annál szarabb leszel, és a nők is menekülni fognak előled. Ez garantált. Senkinek nem kell egy görcsös, rögeszmés pasi, mert megőrülnek tőled...
...de kihívásnak veszem a dolgot, hamarosan elhívom randizni azt a lányt, akivel már beszéltem párszor. Meglátjuk most miután rendbehoztam a dolgaimat, mennyire tudom lazán kezelni a témát. Csak semmi felelősség, ha nem jön össze nem szakadok össze mint régen, csak egy nő...van belőle Pesten több tízezer, és még a Tindert se raktam fel...
Ja és nem a pö..csöm irányítja az életemet, veled ellentétben...
Egy éve sem értettem és most sem fogja senki.
Mi a rossebet akarsz?
Segíteni nem lehet, tanácsot nem fogadsz el, változtatni sem az elveiden, sem a hozzáállásodon nem fogsz.
Maga a kérdés is egy rohadt nagy vicc :D
Akkor mégis miért írtad ki ezt a kérdést? Képes lennél büdös qrvák miatt megölni magadat? Azért mert volt pár rossz élményed prostikkal (Szinte 100%, hogy a prostizások miatt jutottál ide...)
Szóval tedd fel magadnak a rohadt kérdést... prostik miatt képes lennél meghalni? Hát öregem, te vagy a leghülyébb ember a bolygón, ez 100%.
Ne m prostik miatt tenném, hanem azért, mert egy sza.r vagyok amin nem lehet segíteni.
Lehetek olyan bamba, mint te és bemagyarázhatom, hogy "á, ez nem is igazi szex", a "beszámolók hazugságok", meg a "barátnő megold mindent". Lehetnék ugyanolyan naiv mint te, de nem fogom becsani magam.
A kérdés meg kapálózás.
Ha képes vagy elcseszni az emberi kapcsolataidat, a családoddal és a barátaiddal való kapcsolatot... ócska büdös riherongyok miatt...?
te tudod hányan nem jutnak szexhez, idősek, vagy nyaktól lefelé bénák, vakok akiknek százezerszer rosszabb az életük, mint neked... ők mégsem sírnak. örülnek annak ami van. Mert a szülők és a barátok ennél sokkal fontosabbak...Nem vagyunk állatok, akiket az ösztönök irányítanak.
Nők jönnek, mennek... de a barátok, azok megmaradnak, ha csak nem vagy ilyen f...sz
És a példádban említettek kit érdekelnek? Persze, sajnálom őket, de nekem más a fontos.
És hidd el, ugyanúgy tönkremennének a te kacsolataid is, ha annyira frusztrált lennél mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!