Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen szexuális élettel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szexuális élettel érdemes egyáltalán élni? 28F

Figyelt kérdés

Lassan 28 éves selejt vagyok - sajnos a f.o.s, sz.a.r kifejezést nem szabad itt leírni, pedig az jellemezne a leginkább.

Soha nem volt barátnőm. Soha nem is akartam. Helyette prostituáltakhoz jártam, járok - én kedvelem őket, nem igazán szeretem, ha valakinek "tetszek", ha valaki vonzódik hozzám (persze nem sok ilyen " egyénnel" találkoztam eddig).

De a szex szörnyű. Miattam. Nagyon hamar elélvezek - néhány mozdulat elég ehhez. És sajnos megoldani nem lehet - kipróbáltam már mindent, orvost, pszichológust, gyógyszert, csodaszert, testi és lelki gyakorlatokat egyaránt. Semmi eredmény. Mostanra annyira rágörcsöltem erre az egészre, hogy a merevedés sem sikerül.

Kb. 8 és fél éve szexelek, 19 éves korom óta - ezalatt kb. 40 alkalmon vagyok túl, aminek a legnagyobb része (min. 30) csalódás - tehát néhány mozdulat után elmentem. Nekem fontos lenne, hogy sokáig bírjam, mert szeretnék örömet okozni a partnereimnek - igen, prostituáltaknak is lehet, ha valaki ügyes és figyelmes. De nagyon úgy tűnik, hogy ez sohasem fog sikerülni.

Ez a helyzet teljesen tönkretett. Megromlott a kapcsolatom a családommal, barátaimmal (a frusztrációm miatt), undok, bunkó ember lettem a valaha kedves, remdes srácból. Semmit sem sikerült elérnem az életben, mert csak erre koncentráltam, mindhiába.

A legnagyobb nyomorék vagyok. Mindenki jobb nálam. Nem fogok tudni túllépni ezen, mert ha valami csoda folytán sikerülne is legyőznöm, az emlékek és élmények úgy is felemésztenek.

Bár sajnos félek tőle, de szerintetek érdemes lenne öngyilkossággal lezárni ezt? Érdemes így élni?

Sajnos a régi, elég erős szuicid hajlamom már a múlté, tehát még ha ilyen válaszokat is kapok, egy darabig úgy sem lennék rá képes. De szerintetek érdemes megfontolni ezt az opciót, ha nem lehet megoldani a jelenlegi helyzetet, az emlékeket pedig képetelenség elfelejteni?

Már így is egy sz.a.r vagyok, bőven elég volt megtapasztalni, hogy én vagyok ebben a világon a legrosszabb.

Köszönöm a válaszokat!

28F

2017. jan. 20. 08:27
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
Ha nem foglalkozol a megoldással, hanem teljesen kizárod, akkor mit mondhatnánk neked mégis?
2017. jan. 20. 09:10
 12/59 A kérdező kommentje:

A barátnő nem megoldás. Miért feltétrlezitek azt, hogy egy kapcsolat megold mindent?

Egy kérdés: ha te szeretnéd átélni életed orgazmusát, de ehhez le kell feküdnöd egy koszos, büdös, piszkos, tetves hajléktalannal, megtennéd?

2017. jan. 20. 09:17
 13/59 anonim ***** válasza:
90%

Szóval neked egy lány aki szeret, az olyan mint nekünk a legszakadtabb hajléktalan??

A barátnő azért megoldás, mert egész más egy olyannal aki TÉGED szeret, nem pedig a pénzedet, rádásul azt is csak félórára, amég nem jön a következő kuncsaft.

De ezzel a hozzáállással tényleg semmi esélyed rá

2017. jan. 20. 09:27
 14/59 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem azzal van itt a gond, hogy gyorsan elmész, hanem ezzel a taszító hozzáállásoddal... Sajnos ezen meg csak te tudsz változtatni, írhatunk neked bármit, úgyis meg fogod indokolni, hogy az miért nem jó.
2017. jan. 20. 09:47
 15/59 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok azzal a különbséggel hogy ebből semmi lelki gondom nincs.Persze hogy hiányzik a barátnő meg hogy valaki szeresen de sajnos ez van Én sem tudok ellene mit tenni.Én is prostikhoz járok ott a gyorstüzelés a normál kapcsolattal ellentétben inkább előny mint hátrány a lányoknak a pénz számít meg ha jó fej vagy az hogy Te jól érezd magad ott nem kell görcsölni ezen hogy kielégüljenek.Vidám természetem van sok,barátom és haver valamint hirdető lányokhoz is nagyon szeretek(szerettem)járni.40 felett vagyok az utóbbi időben jelentős potencia romlás állt be úgy hogy visszasírom amikor még abszolút nem volt gond a sex még ha hamar is elmentem.Sajnos hiába írják itt a barátnőt az embert úgyis elhagyná ez miatt.Ha megnéztek olyan kérdést ahol az van hogy gyorstüzelő a barátom mit tegyek a válaszok igen jelentős része:hagyd ott.Ezért már többször írtam sokan elítélik akik lányokhoz járnak de ennek rengeteg oka lehet(mint ahogy mi vagyunk gyorstüzelők)viszont vágyaink nekünk is vannak.A verd ki előtte sem megoldás mert utána jó ideig nem áll újra ha az ember rendesen kielégül.Persze tudom ahány ember annyi fajta.
2017. jan. 20. 09:52
 16/59 anonim ***** válasza:
Kommentjeidet olvasva súlyos pszichés, mentális problémáid vannak, amit saját magadnak kell megoldanod, ha akarsz még boldog lenni...be vagy szűkülve, ez a legnagyobb bsj, kérj segítséget, ha 1 edül nem tudsz kilépni ebből...
2017. jan. 20. 09:53
 17/59 anonim ***** válasza:

a 15-ös hozzászólásomhoz még annyit hogy RENGETEG örömforrás van az életben öngyilkosság meg sem fordult a fejemben.Szerencsére gyereket soha nem akartam.

Tőlem sokan kérdezik miért nincs barátnőm,jó fej vagyok,nem iszok,nem dohányzok,jókat lehet beszélgetni velem,ez a kérdés nagyon zavar hiszen nem mondhatom azt hogy 1-2 perc alatt elmegyek ha rendesen fel vagyok izgulva.

2017. jan. 20. 09:56
 18/59 A kérdező kommentje:

De ha rossz vagyok a szexben akkor egy lány sem fog szeretni.

Egyébként sem ez az indok, egydzerűen soha nem akartam barátnőt, amikor szűz voltam, akkor sem. Nem érdekel egyszerűen. És mindenki elhiheti, hogy az sem megoldás - hány olyan kapcsolat van, ami a szex miatt ment szét?

És egyébként azon kedves lányok, akik a barátnőt ajánlják legyenrk szívesek válaszolni: járnátok/szeretnétek olyan sráccal/srácot, aki néhány mozdulat után elmegy? Na látjátok...

2017. jan. 20. 09:59
 19/59 anonim ***** válasza:
Igen,ezzel egyetértünk ahogy feljebb írtam is hogy a barátnő ez miatt borzasztó nehéz...
2017. jan. 20. 10:03
 20/59 anonim ***** válasza:
89%

Hagyjátok ezt az embert. Semmi értelme... ugyan ezt a kérdést végigzongoráztuk 1-2 éve... rászántam az időmből sok órát, több száz választ és higgyétek el semmi értelme.

egy mélységesen frusztrált, makacs és meggyőzhetetlen ember, akin senki nem tud segíteni, mert valójában nem akar meggyógyulni.

Így a világ legjobb pszichológusai és a leghatásosabb gyógyszer sem fog rajta segíteni...

2017. jan. 20. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!