Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! A 12.5 cm hosszúságú, és 4.2 cm vastagságú merev pénisz megfelelő méretű szerintetek?
Figyelt kérdés
Légyszi kort is írjatok!
Köszi
19f
2017. jan. 19. 14:46
12/20 anonim válasza:
Póztól függ, egyébként nem a hossza hanem a vastagsága számít általában. Illetve az ügyességen. Tök mindegy mekkora a farkad ha nem találod a g-pontot.
Örülj neki legalább kutyába nem fog fájni a csajnak, nekem néha fáj, barátomnak 14, nekem pedig rövid a hüvelyem. 12.5el már biztos nem karcolod a méhszáját senkinek
14/20 anonim válasza:
amugy jah, legalább nem döfködöd a méhét szerencsétlennek örüjjé neki
15/20 anonim válasza:
kicsi,
16-17 cm az átlag
---
nekem 15-16 cm
16/20 anonim válasza:
Kicsi! XXS méret. Pisilni jó. Na ha rendesen viselkedsz, akkor tán még a popsiba bemehet.
17/20 anonim válasza:
Hát az tényleg kicsi, én félig kínai vagyok, nekem 16,5cm hosszú és 5,5cm a kerülete
18/20 anonim válasza:
Na, te se leszel a falu bikája. Szegény!
19/20 anonim válasza:
Hát nálam biztosan nem lenne elég, mert én a kifejezetten hosszú és vastag szerszámot szeretem ami rendesen kitölt. Ezt a méretet akkor sem érnéd el, ha 5 centit hosszában és 1 centit széltében hozzáadnál ;)
20/20 anonim válasza:
5 és fél éves posztra vàlaszolni.Nyami nyami.
Vajon hol lehet Nagyné Fekete Szilvia akit az apósa dug hàtulról?Neki nagyobb a farka mint a férjéé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!