Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Nők! A 12.5 cm hosszús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! A 12.5 cm hosszúságú, és 4.2 cm vastagságú merev pénisz megfelelő méretű szerintetek?

Figyelt kérdés

Légyszi kort is írjatok!

Köszi

19f

2017. jan. 19. 14:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
7%
Nem elég nekik. Engem két csaj is azért kosarazott ki... Volt, aki a legjobb barátnőjével ki tárgyalta, hogy milyen kicsi farkam van.... Megfogadtam, a legközelebbi csajnak nem mutatom meg.
2017. jan. 19. 14:53
 2/20 anonim ***** válasza:
18%
Persze hogy megfelelő, pisilni.
2017. jan. 19. 14:54
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
A hossza jó. De nekem túl vastag lenne szóval így nem.
2017. jan. 19. 15:03
 4/20 anonim ***** válasza:
Kor 23
2017. jan. 19. 15:03
 5/20 anonim ***** válasza:
7%

Nem unjátok még??

Kicsi,gáz vagy,elő se vedd!!!

2017. jan. 19. 15:51
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

Van akinek igen, van akinek nem. Van aki szeret, es megelekszik vele, van aki szeret, de ugyis elmeseli ismeroseinkem, hogy nem nagyon jo a szex a mereted miatt.

Ahany not ismertem eddig, mindegyik nyitott volt beszelni errol altalanosan, mert megkerdeztem oket normalisan, elmeseltek egyesek baratjaikrol, atlagosan a peniszrol, es arra jutottam, hogy ameddig normalis/nagy a farkad, es altalanosan beszlenek egy peniszrol ilyenkor noi tarsaikkal egy ferfirol, de ha mar nincs tudat alatt megelegedve, akkor meglesz maseval...

De nyugodj meg, van eleg no, aki megelegszik, ha tudod hasznalni es szerelmes beled, sot nem is veszi figyelembe, de keves az ilyen no. Mindegyik inkabb a 16-20cm-est szereti, es lehet latni az arcukon, hogy nagyon boldogok, hogy ha legeloszor meglassak a "nagy" meglepetest.

Amugy te leallva irtad, hogy ekkora a penisz mereted?! Mert szinte ekkora leallva nekem, most meregetem itt eppen ... szerintem te is igy ertetted?!

2017. jan. 19. 16:38
 7/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem! Csak és kizárólag a 13,7 cm hosszú és 4,4 cm vastagságú pénisz a megfelelő! Egy milliméterrel sem lehet több vagy kevesebb. Vonalzóval járok randizni! LEMÉREM!!!

69/N

2017. jan. 19. 17:12
 8/20 A kérdező kommentje:

Nekem mereven ekkora!

Elvileg az átlag pénisz méret 13 cm körül van, persze van akinek nagyobb de az ritka. Én szeretem a nők többsége azt sem tudja mekkora 20 cm......Meg én úgy tudom hogy a hüvely izgalmi állapotban 10 cm körül van, akkor minek 20 cm pénisz????? A 13 cm is bőven elégnek kéne hogy legyen.....

2017. jan. 19. 17:12
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nem! Én az a fajta csaj vagyok aki a jó nagy vaskos péniszt szereti!
2017. jan. 19. 17:44
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mot rinyálsz kérdezö?? Ha ennyire okos vagy...!
2017. jan. 19. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!