Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
! Annyira szexelhetnekem van! Ez normalis 18 vagyok es meg nem voltam senkivel de most annyira ramjott, ez normalis?
Elméletileg normális de én még nem láttam/hallottam olyat, hogy egy lány 14 vagy jobb esetben 16 éves kora után szűz maradjon. Pedig az nagy kincs, mert a késői szüzek nincs miért lenézzék azokat a késői szüzeket akik velük próbálkoznának.
Azt mondom vigyázz nagyon mert a nem megfelelő szexuális élmény egy életre tönkretehet ha mindenáron szexelhetnéked van. Ha maszturbálsz, ne hatolj be. Valamint jól vigyázz kinek adod oda a szüzességed, mert egy életre tönkremehetsz ha nem jó párt választasz.
Az a jó pár, aki minden körülmény között szeret, imád, akar Téged, küzd Érted, komolyan vesz, elfogad, törődik Veled, mindig kimondja, hogy szeret, minden együtt töltött időtök kincs mert sokat nevettek, megvigasztalódtok egymással, kitaláljátok egymás gondolatát és örökkön örökké együtt maradtok. Gyereket neveltek, együtt öregszetek meg később de addig is elválaszthatatlanul imádjátok egymást.
Ami veszély lehet, hogy a szeretteid elmarják a párodat (mert nem tetszik nekik hogy vele jársz), vagy olyanná tesznek Téged, hogy Te magad lököd el őt holott előtte egymáshoz voltatok bújva.
Hogy a búbánatban jön a tanulás a szexhez meg a párkapcsolathoz? Mi az, hogy főiskolára akarsz menni, ezért hiába kívánod a szexet?
Azért eszel, iszol és WC-zel? Vagy már azt is kizártad?
Az előző vagyok. Ennyit még: éljél, élvezd az életet, bulizz, dugjál. Ha nem teszed, később nagyon meg fogod bánni.
Bármit túlzásba viszel, legyen az pia, kaja, sport, tanulás, szex, az beteges. Találd meg az egyensúlyt. Sosem lesz vigasz az majd, hogy de milyen jókat tanultál akkor amikor élned kellett volna.
És persze tanulj. De úgysem attól lesz sikeres, boldog életed. Ez csak az egyik összetevője és nem akkora súlyú mint azt legtöbben gondolják. Csak majd mire rájössz, már nem tudsz visszautazni az időben, hogy jobb belátásra bírd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!