Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudom megadni a barátomnak azt amit szeretne?

Figyelt kérdés

Még friss a kapcsolat, de egyértelmű, hogy szexuálisan mások az igényeink. Imádja a bdsm-et, az anális szexet, mindent ami nem szokásos és keményebb. Én viszont még sosem voltam ilyen kapcsolatban. Nem bírom az anált, fáj, a pénisze is nagy, nem tud óvatos lenni. Mániája az erőszakosság, kényszerfrancia, megkötözés, dominancia, fenekelés és minden ilyesmi. Én naivan azt hittem, hogy majd megtalaljuk az egyensúlyt, kicsit ő is enged és én is, de nem akar sikerülni. Én próbálkozom, de nem az én világom ez. Persze amit élvezek nagyon szívesen csinálja, órákig tudna nyalni vagy ujjazni, mert látja, hogy nagyon jól esik. De ha szex közben szólok, hogy kicsit lassabban, óvatosabban mert pl. fáj akkor nem nagyon figyel rám vagy méltatlankodik. Szerinte szopni is rosszul szopok, mert nem tudom tövig bevenni vagy nem bírom ha a torkom szeretné dugi stb.

24L

2017. jan. 18. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

A leírásod alapján őt leginkább az izgatja, ha neked fáj, kellemetlen vagy megalázó.

Egyébként érdekelné, ha szólsz.

A BDSM nem elhatározás, hanem beállítottság kérdése, mint pl. a homoszexualitás. Ilyennek születni lehet.

Sose fogod megszokni, vagy megtanulni, hogy hogyan élvezd az ilyen durva szexet. Ez nem így működik.

Van, aki ezt kívánja, erre indul be, és azt nem szereti, ha valaki csak "maszatol". De az többnyire már az első kapcsolatban (sőt előtte is) vágyik a vadságra, és ahogy elkezdi tágítani a határait, úgy kezdi el élvezni azt, ha fáj.

De azért azt is tisztázzuk, hogy ez nem egy egészséges alapállapot. :)

Te nem ilyen beállítottságú vagy. És azt kell tudomásul venned, hogy veled az ég világon semmi gond nincs.

A gond az, hogy a pasid viszont másképp nem tud kielégülni, csak ha ezeket a hajlamokat kiélheti, és a kedvedért sem tud lemondani róla.

Hidd el, hogy az a legjobb, ha kidobod, és mindketten kerestek valaki mást. Gondolj bele, ha meleg lenne, akkor se magad hibáztatnád, hogy nem tudsz mindent megadni neki, és nem kezdenéd növeszteni a farkad. Rá haragudnál, amiért ő ezt tudta magáról, mégis kikezdett veled, te meg belezúgtál.

Ez pont ilyen. Ő tudta magáról, hogy ilyen, és azt is, hogy te nem.

2017. jan. 19. 07:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Leirod, hogy rossz vele. Hogy nagy ívben sz%rik rád, hogy önző.

2017. febr. 9. 12:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha ennyire más az igényetek, akkor miért vagy vele egyáltalán. Ez a kapcsolat halálra van ítélve, kár érte az időt. Ne aggódj miatta talál magának olyan nőt, akinek ez kell, és te is fogsz találni majd normális pasit, aki a te igényeidre is tekintettel van.

De tedd meg, még mielőtt bántódásod esik.

2017. febr. 9. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!