Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti járnátok olyan nővel aki ilyen problémával küzd?
Figyelt kérdés
Adott egy 34 éves nő. Az expasijával szinte mindig análba csinálták. A pasi farka vastag volt emiatt egészségügyi baja lett, amit nem igazán tudnak orvosolni. Pelenkát visel egész nap. Járnál ilyen nővel? Ha nem hogyan utasitanád el ha már ezt a komoly egészségügyi gondját elmesélte.2017. jan. 18. 18:18
11/23 anonim válasza:
Persze mert a kis sok köcsög látens buze ráns és mindig erőltetik a seg gbekúrást és utáána tönkreteszik a nőt... utána meg elhagyja értitek.. én sajnálom az ilyen nah... de mint írtam, nem járnék ilyennel nyílván...
12/23 A kérdező kommentje:
Sokszor csinálták hetente több alkalommal, a pasija nagy mérettel rendelkezett. Aztán egy nap észrevette hogy nem tudja tartani és orvoshoz fordult. Természetesen a pasi egyből lelépett mikor kiderült hogy tönkrevágta a záróizmát. Az orvosok szerint amúgy azt mondta, hogy akaratlan szellentés székletcsöppögés előfordulhat ennél a szexnél. Ők óvatosan csinálták a csaj élvezte is.
2017. jan. 18. 18:52
13/23 A kérdező kommentje:
Éppen ez a gond én is sajnálom. Főleg hogy még sírt is mikor erről beszélt.
2017. jan. 18. 18:55
14/23 anonim válasza:
Áruljátok már el, ha valaki egy csajt seģğbe 9úr, az hogy a bánatban lenne már homoszexuális!
Ennyierővel, ha le§zopnak is búza vagyok, mert a férfiaknak is van szája?
15/23 anonim válasza:
Idevezet ha tágítanak egy lyukat ami arra van hogy a széklet távozon rajta, szükség esetén visszatartsa. Sok hülye nő mindent megtesz hogy a faszija jól érezze magát. Aztán azóta egy másik nő seggnyílását gyengíti. Amúgy nem járnék vele ezt ő szúrta el ezt élete végéig szívja.
16/23 anonim válasza:
Nehéz ügy. Főleg mert ugy erzem h szereted a not. Ha oszinte leszel vele, az nagyon fogja bántani. Talán ebben az esetben egy kegyes hazugság hasznosabb lenne (pl összejöttel az exeddel, vagy vmi)
18/23 anonim válasza:
csak e miatt ne járnék vele??? Természetesen megismerném és minden többi ettől függne
20/23 anonim válasza:
Az lehetetlen, hogy ne lehessen műtéti úton kezdeni ezzel valamit, nem akarom elhinni. Járjatok ki minden utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!