Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nem áll fel! Mitől lehet ez? Pszihés vagy szervi probléma esetleg?
A barátommal 2,5 éve vagyunk együtt eddig nagyon jó volt a szexuális életünk tényleg meg volt a kémia a tű a szenvedély. De az utóbbi egy hétben kezdet lelankadni neki először eljuttunk a behatolásig utána már addig sem. És az a baj hogy sem nagyon tudja, hogy mitől lehet ez. Én tényleg próbálok neki segíteni biztosítom arról, hogy szeretem és hogy kívánom. De szegény annyira őrlödik ezért holnap el is megy dokihoz.
Mi baja lehet szervi vagy talan pszihés probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat!
stressz, szívprobléma, pszichés dolog, nemtom
lehet h hiányzik neki vmi pl szexi fehérnemű v érintés v bármi...sok oka lehet
Nem drogozik nem iszik csak néha egyegy buli alakalmával de akkor se pocsolya részegre nem is drogozik. Egyedül annyi lehet hogy proteint ivott egy ideijig. Mert hogy a masaágájoz képest eléggé vékony alkatú 204cm és 82kg!
Már az is felmerült bennem hogy az óvszer zavarhatja de eedig semmi baj nem volt evvel sem!
És te akarod itt meggyógyítani?
Vagy csak muszáj volt kiirni magadból?
Az ilyen bugyutákra egy idő után nekem sem állna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!