Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, milyen körülmények...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, milyen körülmények között vesztettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés

Hány évesek voltatok és mennyi a partner? Hányadik partnere lehettél kb.?

Barátnő volt, vagy alkalmi?

Hogy ment az első alkalom? Mennyi ideig bírtatok és hány kör volt?

2017. jan. 17. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
17 voltam és lineage kettő közben amikor bossoltam a csajom ráült a farkamra
2017. jan. 17. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten 16 évesek, fiu-lány barátságnak indult de több lett belőle. Mindketten szűzek voltunk és több mint 2 szép évig tartott a párkapcsolatunk, de még mindig barátok vagyunk. Szép emlék volt az biztos, de hogy hogy ment hát elég bénán mindét oldalról, de szenvedélyes és kellemes volt. Hát hány kör volt fene tudja nem számoltam, azt tudom hogy az első patront hamar ellőttem, de akkor még nem hagytuk abba. De egész éjszaka egymással foglalkoztunk végkimerűlésig.
2017. jan. 17. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 Rákerestem. Tetszik a játék. :D
2017. jan. 17. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

ma 16:48

Régebben jobb volt... Utóbbi pár évben már nagyon wow kopi lett :(

2017. jan. 17. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a saját autómbam egy golf 1ben dugtam meg a haverom nőjét 18évesen és a csaj 15éves volt. Szép esős este volt, elég volt utánna kirugatni a kis dieselt a sáros föld uton. Mert hát el kellett bujni a nagyvilágtol. Nagyon nagy emlék még mindig. Ja és a kis csajnak én voltam a második és még óvatosan is bántam vele.
2017. jan. 19. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 16 voltam, a csaj 17. A discoban szedtem fel, és azt hazudtam neki, hogy aznap este van a 18.szülinapom, hogy "motiváltabb" legyen. Elvittem sétálni, majd a közeli sportpályán kötöttünk ki, ahol megtörtént. Béna voltam, vacakoltam a kotonnal, és hamar el is mentem. Egynek megtette, de később, ahogy belejöttem egyre jobb lett :)
2017. jan. 19. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
15 eves voltam. Baratnom 16 es o nem volt mar szuz. 2es fel oraig dugtunk es nagyon jo volt. Azota is egyutt vagyunk :)
2017. jan. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!