Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos, hogy kivagyok akadva,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy kivagyok akadva, mert még nem akar lefeküdni a barátnőm?

Figyelt kérdés

Ő 18 én már 20 éves vagyok. Nem szűz már (egy éjszakáson veszette el, de aztmondta jó volt). 4 hónapja vagyok vele együtt.

Nos szülei elég szigorúak, azt hogy nálam aludjon még most nem engedik. Meg ha el is megyünk valahova meg van mikorra kell hazaérnie... 18 éves a lányuk és még akkor is ilyenek szülei. Na de nem ez a fő probléma.

Egyszer volt, hogy elmentünk inni és nálunk kötöttünk ki, akkor volt ez az, de részegek voltunk.

Közöltem már vele párszor, hogy nem tetszik ez a helyzet, és már nem bírom tovább (mármint hogy semmi sex nincs). Mindig aztmondja, hogy ne aggódjak majd lesz rá alkalom (arra célzott, hogy nem aludhat nálam). Mondtam neki meglehet azt oldani máshogy is... Szüleinek beadjuk, hogy elmegyünk bulizni vagy valami. Erre is csak aztmondta, hogy persze majd megoldjuk. De ezt már jó pár hete, sőt már vagy 2 hónapja mondogatja.

Megérteném, hogy ha félénk szűz lány lenne. De nem az... Meztelen képeket is küldözget, meg mondja mennyire kíván. Na de akkor nem értem miért nincs semmi? Rákérdeztem, hogy velem van a baj, nem tetszenék neki... De mondta, hogy fejezzem ezt be, és a szokásos "majd kerítünk rá alkalmat"

Kezdem úgy érezni, hogy csak szórakozik velem. Ezt vele is közöltem és össze is vesztünk egy kicsit. De most jogosan vagyok kiakadva, nem? Hiába írogatja, hogy mennyire jó lenne már velem lenni, ha még sincs semmi.

2017. jan. 17. 09:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még mindig azt a fiút szereti. Valószínűleg azért is feküdt le vele, mert azt gondolta, hogy akkor megszerzi magának.
2017. jan. 17. 12:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Lassan már kezdem úgy érezni, hogy csak egy barát vagyok neki. Jól eldumálgatunk, hogy ne unatkozzon...

Komoly kapcsolatot akar velem. Na de nem értem ez hogy zárja ki a sexet. Mert ha akarná, akkor lenne rá rengeteg alkalom. Szoktam is neki mondani, mi lenne ha most eljönnél te hozzám megnézni egy filmet vagy valami. De hát mindig csak a "majd" :D fura helyzet.

Általában csak én járkálok hozzájuk, de hát a szülei nehéz esetek.

2017. jan. 17. 13:00
 13/17 A kérdező kommentje:

11#

Barátnőm pedig nagyon szokta mondogatni, hogy belehalna ha elveszítene, meg a hasonló kedves szövegek. Vagy tényleg szeret, vagy csak ennyire profin hülyére vesz. Nem tudom eldönteni már.

2017. jan. 17. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
1: teljesen jogos a felháborodásod 2: majdnem biztos, hogx profin hülyének néz, jó ez így neki, de közben ki tudja mi van a szívében és az agyában 3: nem adnék hónapokat neki, csak önmagad megbecsülése miatt sem.
2017. jan. 17. 13:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon ismerős a helyzet. Az igazat megvallva túlságosan is [ férfi szemmel egy ugyan ilyen lányról ]. Sok mindent nem tudsz tenni, várj addig, amíg nem fogy el a türelmed én azt tanácsolom, persze közben nem szabad hagyni elsüllyedni a témát. Mellesleg csak puszta érdeklődés szempontjából legalább megye/város szinten elárulnád, hogy hol laksz?
2017. jan. 17. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Dobd ki.Pótlék vagy.Nem szeret csak játszadozik.....
2017. jan. 17. 15:41
 17/17 anonim ***** válasza:
én a helyedben nagyon vigyáznék ezzel a csajjal.. nem egyenes.
2017. jan. 17. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!