Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi a bakancslistája...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a bakancslistája szex terén? Mit szeretne kiprobálni feltétlen amit még nem probált ki.

Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 07:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#17. , #15. vagyok,nem azért mert nem kell izgatni,szeretem izgatni a csiklót,és egyébként hozzáteszem rohadtul nem értek egyet sem a női,sem a férfi körülmetéléssel,mélyen elítélem aki ilyet különösebb ok nélkül megtesz másokkal...de ugye ez is egy olyan dolog hogy attól még hogy nem kéne léteznie,de mégis van... szóval igazából ez csak afféle kíváncsiság hogy élőben hogy nézhet ki egy olyan punci,kb. ennyi,de kár is belemenni,hiszen fétisekről szól a kérdés... :D
2017. jan. 17. 12:08
 22/27 anonim ***** válasza:

Rendesen megkényszerfranciáztatni egy fiatal csajt, több helyzetben (pl. lelógatja az ágyról a fejét, én meg torokba dugom). Jól seggbe dugni. Szájába, arcára élvezni. Kinyalni a popsiját. 3-as szex két lánnyal.

30/F

2017. jan. 17. 12:38
 23/27 anonim ***** válasza:

korábbi vágyaim egy jó része már megtörtént. és az a furcsa, hogy nagyon nem mindegy kivel és milyen helyzetben történik meg. mert volt, ami megtörtén és alig számított. szóval nekem már inkább a konkrét személy az érdekes. szóval olyan személyekkel valami, akik tényleg megmozgatnak bennem valamit. ez a lényeg. hogy szembe jöjjenek ilyenek. hiába mondanám azt mondjuk, hogy egy fiatal duci lánnyal valamit. de nem mindegy ki az a lány. de amúgy még:

egy idősebb fekete nő leszopjon

nagyon nagyon vékony lánnyal anál

fullra tele tetovált lány

pisi szex

kiszolgáltatott helyzetek

egy oldalú helyzetek

stb

38f

2017. jan. 17. 13:14
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is két lányt emelném ki, de azt már sokan írták.
2017. jan. 17. 13:27
 25/27 Tompadúr ***** válasza:

Még több pisiszex és popóba élvezést szeretnék. Egy csodás odaadó és hasonlóan perverz lánnyal/idősebb nővel. :3 Hármasba csatlakozni. illetve közösen nudizni és maszturbálni. Egymás ellen pucéran Mortal Kombat-ozni, hogy orál vagy egyéb szexuális igény a tét. ;) :P

26/F

2017. jan. 17. 14:08
 26/27 anonim ***** válasza:
Lábszex egy nővel:) /34F/.
2017. jan. 17. 22:20
 27/27 anonim ***** válasza:

Kikötözős szex oda vissza

Hármas két pasival

27/N

2017. jan. 18. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!