Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek össze vele?
A sztori röviden annyi hogy jártam egy lánnyal elég sokat, majdnem 4 évet, már a házasságról is beszéltünk de - talán épp emiatt - beijedtem és az utolsó 1-1,5 évben jó párszor megcsaltam. legutoljára a legjobb barátnőjével, az derült ki és az vetett véget a kapcsolatunknak.
a kérdésem az lenne hogy tudnék összejönni vele? mármint a legjobb barátnőjével. amikor lefeküdtünk nagyon részeg volt ezt használtam ki de másnap megbánta (ő mondta el az exemnek) és hallani se akar rólam, de én rájöttem hogy őt szeretem.
fogalmam sincs hogy tudnám elérni hogy ne az egykori barátnője exeként tekintsen rám hanem férfiként. ti voltatok hasonló helyzetben? tippek, ötletek?
"ne az egykori barátnője exeként tekintsen rám hanem férfiként"
Te még ezek után férfinek tartod magad?
Szánalmas, gerinctelen dolog amit csináltál!
Úgy leköpném az ilyen férfiakat, mint te
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!