Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze a csajjal?
szisztok szombaton barátommal voltam bulizni 1honapja vagyok együtt vele ... a buliba volt 3 csaj abbol 2 leszbikus . nagyon megkivántam öket,ahogy láttam öket smárolni / nem járnak/ az egyik csajba bele is szerettem ... nagyon részeg volt kiültem vele a teraszra beszélgetni csak ketten voltunk és fogdosott alám nyult stb . jó érzés volt ( barátom közbe valami csajt dugott meg a wcbe...)
reggel ráirtam a csajra és nem emlékezett rám de nagyon nem :( nem hitte el h miket csináltunk
elsö ilyen érzés hogy lányba bele szerettem
kérlek segitsetek hogy hogyan kéne csajoznom vagy hogy hogyan tudom meg epp hogy pl pont az a lány az után pont leszbikus?
tehetetlen vagyok az ilyenbe most
irjátok le hogy ti mit csinálnátok vagy hogyha volt már ilyen helyzet mit csináltatok ?
elöre köszönöm :*
először is dobd a barátod... mármint minek ha mást dug meg neked is más kell? :D
egyébként meg fogalmam sincs hogyan és nem lehet biztosra megmondani az utcán sem, hogy ki leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!