Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyit maszturbálok? 20L
Hiányzik a szex, viszont ezen túl kell lépned. Gondolom okkal mentetek szét. Ezért felesleges a borús, depis pillanatokat megélni, inkább éld az életed és keress mást és nem kell maszturbálni.
Nem bunkóságból mondom, de nem tudhatom persze, de lehet ő régóta vígan éli az életét, te meg elpazarlod azzal, hogy rá gondolsz feleslegesen. Az a hajó már elúszott, nem jön vissza; nem fogsz többé vele szexelni.
A Boldog örömteli életet meg ne dobd el magadtól, csak azért mert egy ilyenért bánkódsz.
CARPE DIEM, azaz élj a mának!
NEM!
Az lenne normális ha egy fiú elégítene ki, bizonnyára te is tisztában vagy azzal hogy egy férfi közelsége, az általa okozott öröm közel sem jár a saját kezeddel elért örömhöz.
# 5
Épp egy szakítást dolgoz fel.
Szia:) Bocsi a priviért:)
Ilyenkor az a legjobb ha gyorsan találsz egy pasit! Írhatsz nekem is :P De komolyan Tényleg nem szabad be depizni :) Engem 2 éve csalt meg a barátnőm és azóta nem volt senkim:( Igaz több mint egy évig depiztem! Most meg már nagyon szeretnék egy barátnőt vagy szexpartnert találni:) Nekem nagyon hiányzik a szerelem! De nem tagadom hogy már a szex is nagyon hiányzik és nekem nem segít az ha magamnak csinálom:) Csak vigyázz a pasikkal mert ha elmondod hogy mennyire szexhiányod van! Akkor majd sorra jönnek a kis nyomi huszon éves fiúk akik mondanak majd minden szépet hogy az ágyba kössenek ki veled! Remélem nem haragszol hogy írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!