Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokat maszturbalok (naponta). Akkor emiatt megtortenhet h lasabban fog noni a peniszem v nem lesz akkora mint amekkora lenne ha nem amszturbalnek ennyit? Szoval azt szeretnem kerdezni h ez befolyasolja a penisz novekedeset?
Ez engem is érdekelne, sokat verem, naponta 1x minimum, és észrevettem hogy egy ideje nem növekszik, és azér ahhoz képest még nőhetne egy picit..
16/f
tudtommal a fiúk pénisze 20-21 éves korukig nő, akkor éri el teljes férfiúi mivoltát:) és ne azt várjátok h minden hónapban nőjön 1centit héé :D
bár lány vagyok, de sosem hallottam h a maszturbálástól megállna a növésben a kuki, szerintem ilyen nincs:)
20/L
XDDDDDDDDDDD
A felvilágosulatlanság... Dehogy korlátozza:) Szinte minden kan veri, sokan már 11-12 éves koruktól, mégsem áll meg a növésben...:)
Ez kb olyan, mintha azt kérdeznéd, ha a gyerek kis korában sokat nyújtózkodik, akkor visszamarad a növésben? Mi köze a recskázásnak a növekedési hormonokhoz?
-ReapeR-23/F
Annyiszor verheted ahányszor csak jól esik. És nyugi nincsenek káros mellékhatásai sőt ellenkezőleg így ismered meg a saját tested működését bele értve azt az elég fontos dolgot hogy HOGYAN TUDOD HASZNÁLNI A FÜTYKÖST ÚGYHOGY HAJRÁ HIDD EL A LÁNYOK IS ÉRTÉKELNI FOGJÁK HA TUDSZ BÁNNI A SZERSZÁMODDAL!
Nagyon ajánlom el olvasni AZ ÖNKIELÉGÍTÉS KÉZIKÖNYVE googlezd ki ha gondolod. Rengeteg fotós infó van benne és nem csak az önkielégítéssel kapcsolatban. Szépen érthetően le írja a LÁNYOK fiúk sexualis működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!