Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem volt intim kapcsolatom és nem vagyok valami tapasztalt. Arra lennék kíváncsi, hogy szeretkezés előtt ajánlott-e leborotválni a bikinivonalat? Ha igen akkor teljesen?
Mert most teljesen természetes neked ott?
Nem tudom, a legtöbben a kopasz nunit szeretik, én mondjuk a teljesen természetes nuniért vagyok leginkább oda. Tehát nekem a bikinivonal szőrössége is pozitív lenne.
Hány éves vagy?
Közvélemény-kutatások elemzése helyett jobb ezt inkább tisztázni a kiszemelttel.
(Pl. én is a természetesség híve vagyok, persze ápolt formában.)
Érdekes lenne tudni a válaszolók életkorát, szerintem a tök csupaszra inkább csak a 25 alattiak voksolnak..
Kérdező: igen, ajánlott valamit kezdeni a szőrrel, nem csak a bikinivonalon. De - kivéve, ha valami nagyon felszínes szépfiút választasz - rövidre nyírni is elég.
26N
Inkább csak vágd vissza.
Első borotválkozásnál nagyon kisebesedhet, szóval inkább már korábban kezd, mint közvetlen az első előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!