Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom teljesen megalázott,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom teljesen megalázott, mert szűz voltam előtte. Hogyan tudnék neki visszavágni? 18/L

Figyelt kérdés

A barátommal (lassan megkapja a volt jelzőt is) tegnap lefeküdtünk és ő már akkor is tudta, hogy szűz vagyok, mert már mondtam neki, de akkor állítólag nem volt vele semmi baja. Amikor viszont amikor tegnap sor került rá mondta, hogy előttem jópár (komolyan jópár, elég sok volt) barátnője volt és ők már mind túl voltak rég az elsőn és hozzászokott, ha elkapja a hèv, akkor nem kell visszafognia magát, de megpróbál óvatosnak lenni.

Nagyjából 2 percig tartott ez az egész, közben elkezdett röhögni, hogy ez így meg úgy gáz, a volt barátnői sokkal szebbek voltak nálam és ha rám néz egyszerűen még felizgulni sem tud normálisan, csak akkor ha az egyik volt barátnőjére gondol közben stb. Én pedig mondtam, hogyha olyan ronda vagyok, akkor velem miért jött össze, de azért már nekem is kezd elegem lenni az olyan páwagyerekekből, mint ő, ahogy abból is, hogy a külsejével tőbbet foglalkozik, mint velem és ezt már nagyon unom. Ő meg semmit nem válaszolt rá, csak otthagyott és így mellékesen megjegyezte, hogy nem mellesleg fogynom is kéne. Azt hiszem nem álltam volna jót magamért, ezért úgy láttam jónak, ha inkább egymáshoz sem szólunk. Kicsit megbántam, hogy nem olvastam be akkor neki, mert azt érdemelte volna.

Most hirtelen nem tudtam hova fordulni, a barátaimat meg nem akarom a hülyeségeimmel terhelni, nekik is ígyis megvan a maguk gondja. Ma szakítani szeretnék vele és mindenképpen szeretném én is megalázni valamivel. Ha valaki esetleg ebben tudna ötleteket adni, nagyon megköszönném ;)

2017. jan. 15. 10:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
De amúgy mi történt?
2017. jan. 15. 12:29
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Tahó , paraszt az ilyen. SZakitani vele rögtön.
2017. jan. 15. 12:33
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

A valaszokat meg nem olvastam.

1. A legjobb dontes, hogy otthagyod.

2. Nem kell lealacsonyodni az o szintjere. Eleg, ha kozlod vele, hogy vege.

3. A barataid azert a barataid, h ilyen helyzetben melletted alljanak. Ez nem a "te hulyeseged", ez egy komoly dolog, megalazott, megbantott valaki, ilyenkor vigasztalasra szorulsz.

4. Hihetetlen higgadtnak tunsz, en uvoltoztem es csapkodtam volna a helyedben, pedig tenyleg kifejezetten bekes vagyok. De amit csinalt, arra nincsenek szavak. Irto gusztustalan.

2017. jan. 15. 12:54
 24/32 anonim ***** válasza:

Írd ki fb-ra, hogy "Most tényleg szemét dolog, ha azért szakítok valakivel, mert két perc kevés? Már ha egyáltalán végre feláll neki??"

Szerintem mindenki tudni fogja, kiről van szó. ;)

Ezt a díszbuzát meg tiltsd mindenhol, aztán majd leesik neki, hogy ez kevés volt.

Vond le a tanulságot, hogy aki másokkal bunkó, az veled is bunkó lesz, és legközelebb ne pazarolj ennyi időt egy gyökérre.

2017. jan. 15. 12:57
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Velem is azért szakított az exem, mert szűz voltam, és nem tetszett neki, hogy nem vagyok tapasztalt. :/ ha gondolod írhatsz és elmesélem :)

azt javasolom legyél okos, és szakíts!!!!!! :) 21/L

2017. jan. 15. 13:01
 26/32 anonim ***** válasza:
Utolsoelotti vagyok. Szerintem amugy azert volt ilyen gyoker, mert zavarba jott attol, h ket perc alatt elsult. Es mivel iszonyu eges volt ez neki, probalta rad kenni, hogy te tehetsz rola. Igaz, hogy ha nem tudtad volna felizgatni, akkor nem megy el egyaltalan, nemhogy ket perc alatt, de gondolom, jobb nem jutott eszebe hirtelen. Eleg szemet huzas egy szuz lanyra (vagy barkire) rafogni a sajat benasagat.
2017. jan. 15. 13:03
 27/32 anonim ***** válasza:

a) az ilyen kis k***göknek a legrosszabb, ha nyilvánosan tönkreteszik a rucijukat meg a hajukat. ezért azt javaslom, hogy közterületen szakíts vele, miközben egy pohár valamit (kv, piros szörp) szorongatsz a kezedben és nagy dráma közepette öntsd le, had' kelljen így végig mennie az utcán.

b) egy érzelmes búcsú ölelésnél ragassz valami cetlit a hátára, amire valami megalázó van felírva

2017. jan. 15. 13:06
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

#25 Mekkora gyökér lehetett az is. Azért szakítani mert még érintetlen voltál. Más meg megnyalná a 10 ujját ha ilyen csajszit foghat ki.

Ezek a pávaköcsög, díszbu@ik szégyent hozznak ránk, férfiakra. Jó fontos egy elegáns külsőt adni egy férfinak is, de azért ez már abnormális amit ezek művelnek. Erről Radics Petis Facebook idióták jutnak eszembe

2017. jan. 15. 13:13
 29/32 anonim ***** válasza:
Erre nincs mentseg!ilyen taplo gyoker nem lehet normalis ember.ez egy tajparaszt.megalazni nehez lenne mert nem fogja megerteni miert kspja es meg neki allana feljebb.en ott helybe ugy dobtam volna ki mint macskat szarni.esetleg az jo moka lehetne ha egy esetleges kovetkezo egyuttlet alkalmaval miutan levetkozott.valami uruggyel felpattansz es gyors kihajigalod hazon kivulre a ruhait.vegezetul o is repulhet meztelenul.en csajjal csinaltam meg ezt.mert ramaszott a paromra.
2017. jan. 15. 14:43
 30/32 anonim ***** válasza:

Én is akartam írni, hogy ne süllyedj le a szintjére. De írtad hogy egy páva gyereke, aki magával többet foglalkozik.

Na az ilyen nem férfi, ennek ne legyen nagy a pofája. Alázd csak meg, megérdemli.

90%ban nem jó a bosszú és gyerekes, de amikor ilyen értéktelen emberről van szó, akkor az egyik legjobb dolog a világon.

2017. jan. 15. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!