Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom teljesen megalázott,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom teljesen megalázott, mert szűz voltam előtte. Hogyan tudnék neki visszavágni? 18/L

Figyelt kérdés

A barátommal (lassan megkapja a volt jelzőt is) tegnap lefeküdtünk és ő már akkor is tudta, hogy szűz vagyok, mert már mondtam neki, de akkor állítólag nem volt vele semmi baja. Amikor viszont amikor tegnap sor került rá mondta, hogy előttem jópár (komolyan jópár, elég sok volt) barátnője volt és ők már mind túl voltak rég az elsőn és hozzászokott, ha elkapja a hèv, akkor nem kell visszafognia magát, de megpróbál óvatosnak lenni.

Nagyjából 2 percig tartott ez az egész, közben elkezdett röhögni, hogy ez így meg úgy gáz, a volt barátnői sokkal szebbek voltak nálam és ha rám néz egyszerűen még felizgulni sem tud normálisan, csak akkor ha az egyik volt barátnőjére gondol közben stb. Én pedig mondtam, hogyha olyan ronda vagyok, akkor velem miért jött össze, de azért már nekem is kezd elegem lenni az olyan páwagyerekekből, mint ő, ahogy abból is, hogy a külsejével tőbbet foglalkozik, mint velem és ezt már nagyon unom. Ő meg semmit nem válaszolt rá, csak otthagyott és így mellékesen megjegyezte, hogy nem mellesleg fogynom is kéne. Azt hiszem nem álltam volna jót magamért, ezért úgy láttam jónak, ha inkább egymáshoz sem szólunk. Kicsit megbántam, hogy nem olvastam be akkor neki, mert azt érdemelte volna.

Most hirtelen nem tudtam hova fordulni, a barátaimat meg nem akarom a hülyeségeimmel terhelni, nekik is ígyis megvan a maguk gondja. Ma szakítani szeretnék vele és mindenképpen szeretném én is megalázni valamivel. Ha valaki esetleg ebben tudna ötleteket adni, nagyon megköszönném ;)

2017. jan. 15. 10:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
52%
Mégis együtt vagy vele... Tehát részben èlvezed hogy ő ennyire "alfahim" számodra...
2017. jan. 15. 11:26
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok, egyébként meg, szerintem neki annyi elég, hogy rossz a haja. A páwa kisfiúcskák erre annyira érzékenyek, hogy sírva futnak a fodrászhoz, hogy lője be neki.
2017. jan. 15. 11:28
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondanék, hogy kiábrándultam belőle.
2017. jan. 15. 11:29
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nézd levegőnek. Arra sem érdemes, hogy bármilyen szinten foglalkozz vele. Amúgy ilyesmi bántja az "efféléket" a legjobban.
2017. jan. 15. 11:30
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább őrizd meg az emberi méltóságodat.
2017. jan. 15. 11:31
 16/32 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen parasztok igen... csak szex kellet neki semmi más... én is szeredek dugni meg ki is próbálnék egy szűz csajt de eddig sikertelen volt...
2017. jan. 15. 11:35
 17/32 anonim ***** válasza:
68%
Tehat mar korabban is tudtad hogy egy egoista barom de te szetraktad neki a labad. Most meg bosszun gondolkodsz. Kellett neked meno pasi. Mond neki hogyha fel tudott volna izgatni akkor minden jol ment volna. De neki nem sikerult. Ha erre azt mondja hogy masnal meg ment, akkor kozold vele hog ezek utan ki hiszi el. S esetleg azt is mondhtod hogyha szoba kerul a tenyeker mas elol s hallgatod el.
2017. jan. 15. 11:39
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerném, felrúgnám a Holdig.
2017. jan. 15. 12:03
 19/32 Missi_Key ***** válasza:
41%

Igy elso olvasásra sztem csak nagyon uavarban volt mert nem tudta mit kell egy szűzzel csinálni de próbált menő maradni -.-

Sztem beszéljetek azért....

2017. jan. 15. 12:08
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát önmagàban a 2 perctől égőbb nem kell.
2017. jan. 15. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!