Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14-15 centis farkú férfiak!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 centis farkú férfiak! Hány visszautasítást, megalázást, kiröhögést kaptatok?

Figyelt kérdés
Mennyire van ezzel a hátránnyal esélyem? NEM barátnőt találni, hanem csajozni, illetve az éjszakai élet császárának lenni?

2017. jan. 14. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
4%

Nekem mondjuk 17-18 centi az átlag :)

De ha a pasi extra jol nez ki akkor 16 centi is lehet neki,

most akivel beszelek neki is 16 de nagyoon helyes pasi ;)

2017. jan. 14. 22:42
 12/20 anonim ***** válasza:
megmérted neki? vagy ő mondta mekkora?
2017. jan. 15. 08:23
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Tudod kérdező, ha valakinek csak annyiból áll az együttlét, hogy beteszi, elmegy, aztán mint aki jól végezte dolgát a nővel nem foglalkozik, neki lehet 20 cm-es is, akkor is sz..r lesz az ágyban. Na, őt pl. a legközelebbi alkalomnál röhögve visszautasítanám a 20 cm-ével együtt.

A 14-15 cm, teljesen átlagos, a legtöbb pasinak ekkora van, ezzel hüvelyi orgazmust is lehet simán okozni. Nem ettől függ, hogy valaki jó-e az ágyban vagy sem. Hanem hogy mennyire tudja felizgatni, izgalomban tartani a lányt, hogy mennyire odaadó és törődő a lánnyal. Hogy mennyire jó a technikája. Ezen múlik a jó szex, nem a méreten.

2017. jan. 15. 09:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Nektek tudom ajánlani a ló nevű élőlényt.
2017. jan. 15. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
14-15cm az átlagos, a 12cm na az kicsi és vékony is. A kis farkak többsége még vékony is pl 3,5cm Én már emiatt rengeteg alázást kaptam nőktől. Megcsalás nélküli kapcsolatban egy kisfarkúnak sosem lesz része.
2017. jan. 15. 10:51
 16/20 A kérdező kommentje:

Azt figyeltem meg, hogy a szexuálisan nyitottabb lányok mind arról beszélnek, mint amit itt is írtak ketten, hogy nekik a 17-18 centi az optimális 5-5,5 centis vastagsággal.

És a legrosszabb, mikor élőben látom, mert az itteni válaszolók lehetnek trollok is, de ott ott van előtted egy hús-vér nő, aki még intelligens is és teljesen tárgyilagosan kifejti, hogy amíg neki nem volt dolga ekkora mérettel addig ő nem is tudta mi az igazi orgazmus, az pedig tökéletesen kitölti őt és egy álom vele a szex.

A kérdést pedig kizárólag a szexre vonatkoztattam ami magában foglalja az előjátékot és minden mást is. Tehát nem csak beteszem-kiveszem.

De ha már párkapcsolatot nem akarok, akkor legalább a szexben ne az legyen, hogy rossz a nőknek velem, mert nem tölti ki rendesen a hüvelyt a péniszem.

Meg a csajozásban sok múlik azon is, hogy az exek mit mondanak. Ha azt mondják, hogy "Egy se.gg.fej, de a szex isteni vele" akkor a barátnők is gyakran kipróbálják a férfit, ha viszont "Egy se.gg.fej és a szex is átlagos vagy pocsék vele." akkor romlik a PR-om.

2017. jan. 15. 16:46
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

A 18 centis farok abban jó, hogy akármilyen pózban be tudja tömni tövig. Ez valóban kiszélesíti a határokat.

14 centisnél lesz jó pár póz aminél nem fog senki durva megkefélésről beszélni, az tény.

Viszont ettől még mindig átlag feletti egy picivel a farkad, szóval no problem.

Egyébként nője válogatja, volt akinek olyan tág volt, hogy alig éreztem valamit, hát őneki tényleg 18 centis kell, nem is voltunk sokáig együtt. Volt akinél meg túl szűk volt, bár ott annyi volt, hogy kicsit oda kellett figyelni főleg az elején és kész.

2017. jan. 15. 18:01
 18/20 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező, felesleges aggódsz ezen, ha egy normális lányt fogsz (nem olyat mint a mai átlag, mondom ezt nőként!) nem fog leszólni emiatt, max többet nem találkoztok!

Én sohasem azt méregettem mekkora van a partneremnek, volt olyan akinek 20+ volt, mégis rossz volt mert nem tudta használni... A mostani páromé se túl nagy (nem méregettem, így nem tudom pontosan) mégis isteni vele. Azt megcáfolom hogy nem minden póz jó, bármelyik oké :D Talán annyi hogy kicsit keményebben kell odatennie magát.

Szóval nem a méret a fontos.

2017. jan. 15. 19:50
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is 15 cm, de még sosem volt rá panasz!

A vastagság is számít szerintem (eddigi kapcsolataim mind azt mondták, hogy nekem elég vastag), de szerintem a 14-15 cm, ha nem vékonyka, az 10-ből 7 nőnek elég lesz.

30/F

2017. jan. 17. 13:18
 20/20 anonim ***** válasza:

nekem is ekkora, és én is kicsinek tartom.

16-17 cm-t mondanám átlagosnak

2017. jan. 21. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!