Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön, ha egy pasi magas (190 cm vagy elölött)? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?
Nekem bejön, szeretem ha kissé tornyosulnak fölém. Ezzel szemben a jelenlegi párom csak pár centivel magasabb, szóval akkor sincs semmi gond ha nem égimeszelő. De már olyan is volt itt GYKn akonek az volt a baja hogy sok lány túl magasnak tartja a 190 cm-t, szóval eléggé ízlések és pofonok a dolog.
177 cm vagyok, molett testalkatú (86kg)
26L
160 vagyok, szóval nekem sok lenne, de nyilván nem kosaraznék ki miatta senkit, megtanulnék együtt élni a dologgal.
A súlyomat nem tudom, de az átlagosnál teltebb vagyok.
18/L
Nekem nem jön be, ne haragudj. Nem szeretném ha csókolózás közben begörcsölne a nyakam. Nálam 180 cm a felső határ, de a 170 az igazi.
N 162cm
Abszolút bejön! 184 cm magas vagyok és nagyon nehezen találok magas pasit, főként amiért ők pedig általában az alacsonyabb lányokat szeretik - mint a fenti néhány példa is mutatja. Nekem pl nagyon fontos, hogy a párom magasabb legyen nálam, vagy minimum egy magas velem. Semmi baj amúgy az alacsonyabb pasikkal, de Én spec kényelmetlenül érzem magam mellettük a magasság különbség miatt, igy ők csak mint haver jönnek szóba.
Szóval egy 190 cm magas srác abszolút szuper, de még a magasabbak is 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!