Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 évesen szűz vagyok, még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen szűz vagyok, még nem is ért hozzám "úgy" senki. Ez gáz, vagy inkább jó dolog, szerintetek?

Figyelt kérdés
A barátom aszexuális, 2 éve vagyunk együtt, esélytelen vele a dolog, de nem bánom, nekem sincs igényem rá túlságosan. A kapcsolatunk pedig többet ér, minthogy ezért legyen vége. :)
2017. jan. 14. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha valóban aszexuális a barátod és te is, akkor hidd el, hogy ettől jobb párkapcsolat nincs számotokra!

A gond az, ha az egyik fél az, a másik meg nem. Abból sem lesz jó párkapcsolat. De ha mindkét fél az, akkor azzal sincs az ég világon semmi gond, legyetek boldogok!

Függetlenül attól, hogy én elképzelni sem tudnám az életemet szex nélkül.

2017. jan. 14. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben egyet értek az utolsóval.
2017. jan. 14. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha egyformán nem kívánjátok a szexet akkor ideális pár vagytok.

Bár lehet, hogy ha tapasztalt pasi tisztességesen megdöngetne akkor rájönnél, hogy mit mulasztasz el!

2017. jan. 14. 17:07
 14/15 anonim ***** válasza:
nem aszexuális csak lehet hogy meleg és nem vágyik rád,ez nagy különbség,csak még nem tudja!!!!!!!!
2017. jan. 14. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés ?? Ha mind a kettőtöknek jó!?
2017. jan. 14. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!