Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek kiábrándító egy nőn a "r. Ibancrendszám"?
Figyelt kérdés
Tehát a fenék feletti, nonfiguratív vagy virágos tetkó.
Gáznak tartjátok/kizáró ok?
2017. jan. 13. 23:49
11/20 A kérdező kommentje:
Na bmeg, elütöttem két betűt, most mi lesz? 😂 Mindjárt jön az anyázás is, ha nem kaptok választ a kanos leveleitekre, gyökerek :D
2017. jan. 14. 00:20
12/20 anonim válasza:
A tanárnőmnek volt ilyen a gimiben, nagyon izgató volt.
13/20 anonim válasza:
pedig ilyen kanos ffiak kellenek az ilyen rendszámos r.ibancoknak.
15/20 anonim válasza:
Nekem alapból nagyon ezek a r..*bancok ugranak be, tudjátok miről beszélek lemész a diszkóba és egy falatnyi ruhában szét van és még szét is van varrva.
De pl. a kórházban volt egy asszisztens nő akinek igaz nem a derekán hanem a nyakán volt tetkó az nagyon izgató volt, vagy például aki írta hogy egy tanárnőnek van az is.
Volt egy ismerős csajnak is láttam hogy pont ott van tetkója az is bejön.
Tehát nem magad a rendszám hanem a r.bancság a kiábrándító :)
17/20 anonim válasza:
Nekem egy érzéki csinos nőn tetszik.
19/20 anonim válasza:
Ha ribihez megyek,mennék nem lenne gáz!
20/20 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem ha a lány,vagy nő tetszik,semmi bajom vele.!!! Ugyan úgy vadul megmarkolom a haját és gyíííííííííííí
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!