Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megadjam neki amit kér?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megadjam neki amit kér?

Figyelt kérdés
a bnöm azt szeretné hogy,nyaljamki.de én nem vagyok az a nyalos fazon... nem sok nöt nyaltam ki eddig.... de ö hisztizik hogy, akarja! 1 éve vagyunk együtt eddig nem kérte most meg hirtelen igen.tegnap este meg mondtam neki h nem szeretném erre besértödött.. és azt mondta ö sem fog engem akkor leszopni.... szeretem és nem akarom elvesziteni . mit csináljak?

2017. jan. 13. 08:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van...szerintem nincs olyan, hogy kötelező kinyalni, seggbetetoválni, kikötözni, stb...amit nem akarsz magadtól, arra senki sem kényszeríthet. A kölcsönösségre viszont nagyon figyelni kell oda- vissza.
2017. jan. 13. 10:00
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Pontozz le. Szerintem igaza volt. A helyében én sem szopnék le egy ilyen kis önző d.nót ,mint te,mert az vagy!!! Te bezzeg elvárod,hogy minden reggel lecumizzon mi??! Önző vagy!!! Remélem kihajit!!
2017. jan. 13. 10:07
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
mond meg őszintén nem tetszik a puncija? nyílván dugni okés, de nyalni már nem? megmondhatod itt őszintén én azt is megértem volt nekem is ilyen , bár az csak szexkapcsi volt.
2017. jan. 13. 10:09
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Megszopattad??? Azt hogy? Eroszakkal? Vagy hogyan? Gyanitom, hogy kamu. Sot, remelem.
2017. jan. 13. 10:31
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
dehogy erőszakkal szopatta. csak így írta le. én is ezt furáltam. mert ha leírja, hogy orálisan kielégítette az más, de szopatni kúr vákat szoktak már bocsi pénzért....
2017. jan. 13. 10:33
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
FAKE..egyre több dolgot mond amin felhuzzatok magatokat hogy több komment legyen..gyenge😌😌😌
2017. jan. 13. 11:44
 17/29 anonim ***** válasza:

mit csináljak?

Nyald egy évig viszonzás nélkül.

2017. jan. 13. 14:51
 18/29 A kérdező kommentje:
hát ha emiattszakit velem akko nem is szeret
2017. jan. 13. 15:18
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te nem szereted őt,ha nem akarod kinyalni!!
2017. jan. 13. 15:38
 20/29 anonim ***** válasza:
Az a csajszi nem érdemel meg téged!
2017. jan. 13. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!