Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok főképp felétek szól a kérdés mennyire hihető?
Figyelt kérdés
A barátnőm 17 éves én 18 és azt vallja nekem minden áron hogy ő szűz de néha...na jó gyakran így nadrágon keresztül izgatjuk a másikat mert szégyelli még magát és nem nagyon engedi hogy tovább menjen a dolog...és ma lasztex anyagú cicanadrágon keresztül egy ujjam bement...csodálkoztam de félig felcsúszott simán a középső ujjam.. rendszeresen maszturbál ezt tudom :'D De akkor is... elképzelhető hogy egy szűz lánynak csak így cicanacin keresztül becsússzon félig ? :'D2017. jan. 11. 19:25
11/21 A kérdező kommentje:
Nos mivel ti mondjátok nem szóltam :3 köszönöm szépen csajok :))
2017. jan. 11. 19:48
12/21 anonim válasza:
A tampon is felfér sok szûz lánynak..
13/21 anonim válasza:
Persze, hogy fel tudsz nyúlni. Ne úgy képzeld el, higy az egész hüvely le van zárva. Különben hogy mensizne már?. A szűzhártya egy rugalmas valami.
14/21 A kérdező kommentje:
Igen utolsó előtti ő is azt használ most esik le nekem is :'D basszus :'D
2017. jan. 11. 20:07
15/21 anonim válasza:
Te tényleg 3,14nához jutsz? :O Csúf a természet. :D
16/21 A kérdező kommentje:
Ez csúnya volt xD de attól yepp :DD
2017. jan. 11. 20:23
17/21 anonim válasza:
A szüzeknél nem a mélységgel van elsősorban "gond", hanem a vastagsággal. Sok szűz lány használ tampont, az olyan ujjnyi vastag, és teljesen felmegy. Amikor pénisszel próbálkozol, az nagy különbség, és az tényleg tud fájni, de ez egyénfüggő is.
18/21 anonim válasza:
Hát valszeg elszakadhatott vmitől (sport, tampon, vagy tényleg az ujjazástól. De az is lehet, h nem ujjazni, hanem öklözni szokott és feldug magának egészen érdekes tárgyakat, ételeket...stbstb :D
19/21 anonim válasza:
Ha a szűz lányoknak főként a tágulás fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!