Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatban túl kevés a szex nekem, nőként. Szerinteted ez ok a szakításra?
mondjuk megbeszélni még nem próbáltad vele? egyébként a napi 1 tényleg jó arány. mondjuk hétköznap ha az ember dolgozik, bevásárol, házimunkát végez stb stb, egy szex meg mondjuk legaláb fél-1 óra.. azért nem mindig jut se idő, se energia a 2-re. én emiatt nem szakítanék, azért ritka az a kapcsolat, ahol a napi minimum 2 szex az átlag.
egyébként meg ezek a kommentek szánalmasak.. a férfiaknak mindig az a baja, hogy a nők túl kevés szexet akarnak, most meg az, hogy túl sokat?? úristen.
Több kell neked és ő lusta?!
És te miket csinálsz az ágyban, úgy értem elég aktív vagy mikor kettesben vagytok?!
Hát, hogy őszinte legyek, egy friss kapcsolatban valóban kevés a napi egy. A friss kapcsolatok, ha igazi szerelemből alakulnak ki, arról szólnak, hogy a nap minden percében a másikra gondolunk, nem tudunk nélküle létezni, és még akkor is kívánjuk, ha a cerkánk már attól is megijed, ha csak pisilni vesszük elő. Ha már most is csak ennyi, akkor mi lesz, ha (fél-két év múlva) lebomlanak a szerelemért felelős hormonok? Minden másnap? Mármint karácsony másnapján, meg húsvét másnapján?
Egyébként meg, ha ettől már felmerült a szakítás gondolat, akkor sürgősen tedd is meg, mert te sem vagy szerelmes belé. Onnantól meg csak meddő gatyázás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!