Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Friss kapcsolatban túl kevés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban túl kevés a szex nekem, nőként. Szerinteted ez ok a szakításra?

Figyelt kérdés
Napi 1 idáig. Meg egyszer előfordult reggel. Érezhető,hogy kiván de szerintem lusta. Probálok kezdeményezni,mégsem történik semmi. Nekem napi egy ritka kevés, az az egy ami van nagyon jó. Azonban nekem ennél több kell. 33éves férfiról van szó. Kérdem én, szakítanátok-e ezért? Tudja egyébként,hogy többre van szükségem mivel beszéltem már neki erről.. Csalódott vagyok,mert az önbecsülésem csökken csak..

2017. jan. 11. 06:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Napi 1? Hiszen az tök jó!!! Jézusom de viszket a p***d. Szegény pasi...neked egy kúró gép kell. Szakíts vele aztán szopkodd a f***t. Hülye p***a.
2017. jan. 11. 08:49
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Én is voltam így csak férfiként. Minden este voltam a párommal, de én még reggel is akartam volna. Reggel viszont sosem engedte. Csak szenvedés egy ilyen kapcsolat.
2017. jan. 11. 09:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk megbeszélni még nem próbáltad vele? egyébként a napi 1 tényleg jó arány. mondjuk hétköznap ha az ember dolgozik, bevásárol, házimunkát végez stb stb, egy szex meg mondjuk legaláb fél-1 óra.. azért nem mindig jut se idő, se energia a 2-re. én emiatt nem szakítanék, azért ritka az a kapcsolat, ahol a napi minimum 2 szex az átlag.

egyébként meg ezek a kommentek szánalmasak.. a férfiaknak mindig az a baja, hogy a nők túl kevés szexet akarnak, most meg az, hogy túl sokat?? úristen.

2017. jan. 11. 09:37
 14/19 anonim ***** válasza:
*legalább
2017. jan. 11. 09:38
 15/19 anonim ***** válasza:
szexet keresek! 26/F szépfiú:D
2017. jan. 11. 13:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed róla, hogy különösebben komolyan akarna venni, akkor cseréld le.
2017. jan. 11. 13:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy hülye ribi vagy, már bocs.
2017. jan. 11. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

Több kell neked és ő lusta?!

És te miket csinálsz az ágyban, úgy értem elég aktív vagy mikor kettesben vagytok?!

2017. jan. 12. 08:13
 19/19 anonim ***** válasza:
63%

Hát, hogy őszinte legyek, egy friss kapcsolatban valóban kevés a napi egy. A friss kapcsolatok, ha igazi szerelemből alakulnak ki, arról szólnak, hogy a nap minden percében a másikra gondolunk, nem tudunk nélküle létezni, és még akkor is kívánjuk, ha a cerkánk már attól is megijed, ha csak pisilni vesszük elő. Ha már most is csak ennyi, akkor mi lesz, ha (fél-két év múlva) lebomlanak a szerelemért felelős hormonok? Minden másnap? Mármint karácsony másnapján, meg húsvét másnapján?

Egyébként meg, ha ettől már felmerült a szakítás gondolat, akkor sürgősen tedd is meg, mert te sem vagy szerelmes belé. Onnantól meg csak meddő gatyázás az egész.

2017. jan. 12. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!