Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért vagyok agresszívabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért vagyok agresszívabb természetű, mert még sohasem szexeltem? 22N

Figyelt kérdés

Többen mondták már, hogy elég stresszelős típus vagyok, ingerültebb, hamar felkapom a vizet, és ha valami nem úgy történik ahogy azt én akarom, kb kishíján elkezdek hisztizni. A napjaim nagyrészében teljesen feszült vagyok, a legkisebb dolgokon is kitudok borulni. Ezeket már én is észrevettem magamon, próbálok változtatni, de néha nem igen megy. Úgy érzem, egy elviselhetetlen ember vagyok, és legtöbbször hiányt érzek az életemből, az pedig a szex, egy férfi.

Sokan nem tudják, hogy szűz vagyok, csak sejtik. Nincs önbizalmam, emiatt félénk vagyok, visszahúzódó, nem merek kezdeményezni a férfiaknál. Elég nehéz természetű vagyok, lehet hogyha elkezdenék szexuális életet élni, akkor megváltoznék?

2017. jan. 10. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jan. 11. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Aki alkalmanként vagy rendszeresen szexel az is feszültebb lesz, ha egy ideig nem szexel. Mondjuk a jó csajok jellemzően akkor is szeszélyesek, ha srácuk alaposan karbantartja őket, de azt tök jó látni rajtuk, hogy egy kiadós szex 5-10 órára lenyugtatja őket.
2017. jan. 11. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs összefüggés. Én is nagyon sokat vagyok feszült és hamar ki tudok borulni, pedig nekem rendben van a szexuális éltem :D Szerintem inkább a személyiség kérdése.
2017. jan. 12. 09:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Van benne valami. A szex, a csók de leginkább a szeretet stressz oldó hatású. Pozitivabb, jó kedvűbb leszel tőle. Járj társaságba. Ismerkedj. Hátha megismerne valaki.
2018. okt. 20. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!