Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány pasival volt eddig? 20-22 éves lányok véleményére vagyok kíváncsi
3-mal 17 éves korom óta. Harmadikkal a mai napig már másfél éve.
22/L
10-11:
6-an írták hogy 1-5
2-en meg hogy kb 20-25
Mi a baj?
Meg se lepődök hogy valaki megint ribizlizik. :D
Mit szeretnétek, hogy 20-22 évesen minden azt írja hogy még szűz mert vár az esküvőig vagy csak az első párjával van 18 éves kora óta? 16 évesen volt az első kapcsolatom, most vagyok a 4. pasival 6 év alatt azért nem értem ebben mi a tragédia vagy mi miatt lennék ribizli. 1# vagyok amugy mivel valamiért sok privit kaptam hogy miben más a szexkapcsolat meg a barátság extrákkal: azért írtam h szexkapcsolat/barátság extrákkal mert nagyon nem tudom minek hívjam, elég zavaros dolog volt, de már vége. Ezért lettem lepontozva? Mert egyszer volt egy kapcsolatkm ami nem szerelemre épült csak barátságra? Most vagyok a 3. kapcsolatomban. Szerintem 22 évesen 4 pasi messze nem a ribizli kategória. De ha valaki ennél többel volt akkor sincs semmi.
2.
Volt barátommal és mostanival. :)
20/L
1, de a pasikból elég is .. :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!