Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 hetes terhesen, és egyátalán terhesen lenyelitek a spermát? Lehet baj ez miatt? Vagy akármi ellenérv? Eddig lenyeltem de mivan ha nemlehet?
Ha ennyi eszed van hogy ilyet kérdezz, máris sajnálom a gyereket melynek életet adsz...
Hány éves vagy? 15?!
#7: Ha most ezt nem iróniaként írtad, akkor a te tudásod is finoman szólva hiányos.
Az ilyen formán, hogy ő is azt eszi, mint az anya, hülyeség.
A magzat az anya véréből kapja meg a tápanyagokat, molekuláris méretűre szétbontva, és csak azokat, amik megemésztődtek és felszívódtak. Azt pedig, hogy az adott fehérje spermiumból vagy sültcsirkéből származik-e, nem tudja a magzat megállapítani. Neki mindkettő ugyanolyan táplálék.
Kár volt ezt a kérdést feltenned, mert hát finoman szólva ostobának tűnsz. Ha eddig lenyelted, akkor most mi változott? Nem értem.
Nagyon megrendült a hitem az emberiség ezen részében ettől a kérdéstől.
Remélem, hogy ez egy kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!