Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok, ha kiderülne egy nőről, aki bejön nektek és 27-30 év közötti, hogy még szűz és párkapcsolata sem volt?

Figyelt kérdés

2017. jan. 9. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
izgató 39/F
2017. jan. 9. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Sok előttem pozitívan megnyilatkozóval egyet értek, nálam az számítana hogy ha velem kapcsolatba kezd akkor is ragaszkodna-e a szüzességéhez mert ha igen akkor rövidúton véget érne ami alig kezdődött el mert rendben lehet várni egy két hetet talán egy-két hónapot is de szerintem ha csak valakinek nem olyan a habitusa értékrendje hogy ezt el tudja fogadni akár többet is. Valóban nem mindegy miért alakult így az ő élete lehet hogy nem tudott ismerkedni mondjuk védőbúra alatt élt stb nyilván akkor egyáltalán nem tehet róla viszont ha szándékosan tartogatta magát akkor sok egyéb más kérdés is felvetődik de ezekbe nem mennék bele hiszen elméleti lene a kérdés és a válaszolás is és a lányt nem ismerem.

37 f

2017. jan. 9. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha jó fej és kijövök vele, bírjuk egymást, akkor valószínű, hogy rövid időn belül bevágom neki a kolbászomat, persze összejövés után. :)
2017. jan. 9. 18:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy oka volt amiért nem kezdett el szexuális életet élni, de nem elítélendő.

Mindenkinek jár egy esély, szóval valószínűleg ha minden működne közöttünk, akkor semmi probléma nem lenne ebből.

A többi meg adja magát onnantól.

2017. jan. 9. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet tetszene!
2017. jan. 10. 06:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Beszélgetnénk róla.. nem mondanám hibásnak elsőre, eléggé fura a világ mostanában. Ha átbeszélnénk a dolgot és semmi olyan probléma nem lenne vele, amivel nem tudok együttélni, akkor miért ne? Egyébként kedvelem a nehéz eseteket, valószínűleg én se vagyok egyszerű, huszonévesen vesztettem el a szüzességem. Sok türelem, megértés, kommunikáció kell egy ilyen hölgyhöz.
2021. okt. 24. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!