Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-25 év közötti férfiak! Nektek bejönnek az ilyen lányok?
Nekem nem.26/F
K_rvásan nézel ki. Nekem nem tetszenek az olyan nők akik plázacicák. Jobb szeretem az olyan nőket, akik nem járnak állandóan kisminkelve és képesek a kétkezi munkára. (itt most nem a szexre kell gondolni, hanem a házimunka normális elvégzésére mondjuk)
vpfff, már egy leírásra is rágerjednek.. jézusom:D
amit leírtál azzal nincs gond... illetve.. a folyton vasalt haj és állandó smink nem jó.. nagyon sablonosít és amúgy kevesebb lánynak áll jól, mint aki csinálja... sokkal kevesebb... mármint a haj... a smink meg csak takarja az arcod.. nincs szarabb érzés annál, mint amikor este hazaviszel egy bomba csajt, és reggel egészen máshogy néz ki...
magassarkúval nincs gond, bár 10 centi környékén már köz és önveszélyes:D
szóval ha több lenne benned.. önmagad.. akkor lehet jobban vonzódnának, vonzódnánk hozzád:)
F20
Be! De nem 16 evesen. Gusztustalan, ha egy ilyen fiatal tini 15 cm magassarkut vesz fel, fel kilo sminkkel. Nem gyereknek valo meg az ilyesmi.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!