Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baráti együttalvástól, ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráti együttalvástól, ahol össze is bújnak, felállhat a pasi szerszáma?

Figyelt kérdés

Bizonyos okok miatt csak barátok lehetünk/vagyunk és nálam fog tölteni pár napot. Én vagyok a lány. És nem tudom, hogy jó ötlet e. Már sokszor beszéltünk a szexről, és tudom, hogy kíván. És én is őt, de nincs értelme belekezdeni egy kapcsolatba.

Ha együtt alszunk és szorosan összebújunk, attól már beindulhat annyira, hogy fel is álljon neki? Attól tartok, hogy ez kellemetlenségeket okoz majd. Szerintetek fog nyomulni, annak ellenére, hogy megbeszéltük a dolgot?

2017. jan. 9. 06:45
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Azért nem lehet esély a párkapcsolatra, mert nagyon messze lakunk egymástól, távkapcsolatot pedig nem szeretnénk.

Emiatt ritkán tudunk találkozni és az együtt töltött időt szeretnénk maximálisan kihasználni. (A barátság keretein belül.) Az összebújást nem erőlteti senki, de úgyis az lesz, mert át szoktuk beszélgetni az éjszakát és, bár együtt még nem aludtunk, mikor találkoztunk, szinte végig ölelgettük egymást. És a szobámban fog aludni. De lehet, hogy jobb lenne, ha valamelyikőnk a földön aludna. Bár a kérdésem nem erre vonatkozott, azért köszönöm a válaszokat és a heves reagálást...

Nem titkolom, hogy szeretnék lefeküdni vele, mert nagyon vágyom rá, de én aztán nem tudnék csak barátkozni. Elveszíteni pedig nem szeretném, mert nagyon jó barát és fontos nekem.

Nem szeretném rábeszélni magam, és amúgy sem azt kérdeztem, hogy szerintetek lefeküdjek e vele. És pont azért tettem fel a kérdést, mert bizonytalan vagyok ezzel a barátkánt együttalvásos dologban, de azt hiszem meggyőztetek, hogy ne aludjunk egy ágyban.

Nem fogom lenge pizsamában kelletni magam, ne aggódjatok. És egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem egy ágban alszunk majd.

Köszönöm a válaszokat!

2017. jan. 9. 14:40
 22/33 anonim ***** válasza:
68%

Hát de kérdező. Felnőtt emberek lévén, főleg, hogy szóba került már a szex kérdés, és te nem akarod elveszteni mint barátot, evidens nem? Hogy nem kockáztatsz azzal, amikor simán ott van a föld és alszik ott.

De ebből dugás lesz, hiába játszod magad. Írod, hogy le akarsz vele, úgy elfelejted ezt, hogy mi itt mit írtunk mint a semmi.

Hidd el, nem bántani akartunk, de ez a kérdés is volt már nyolcvanötmilliószor csak éppen közös buliban, nyaraláson, stb helyen voltak a felek. De sablonosak vagytok ti mai fiatalok, mintha indigón másolnák az életeteket. :D 32 vagyok, nem öreg, de már jó rég óta ezt vettem észre. Semmi egyedi nincs a mai fiataloknál. Semmi

2017. jan. 9. 15:04
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

röviden: igen.

hosszabban pedig: igeeeeen!

De megnyugtatlak, kérdező, most is áll a pasi szerszáma, valahányszor csak eszébe jut, hogy nálad fog aludni. Mert tuti, hogy neki az jön le, hogy bár nemet mondasz, igent akarsz. És az is tuti, hogy ÍGY fogod elveszíteni a "barátságát", ha csak játszol vele.

2017. jan. 9. 16:29
 24/33 anonim ***** válasza:

Igen

(elég logikátlan vagy)

2017. jan. 9. 17:39
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen márpedig csak erőltetve van.

A srác épp azért megy mert le akar varrni, te meg ezért várod, csak frankón képmutatók vagytok még magatok előtt is.

Értem ok, kapcsolat nem lesz, de a szex az más asztal. Ha a kettő együtt van az a legjobb állapot, de emiatt önmegtartóztatni, mikor már alig várod, hogy a szádba vedd a farkát.... Ugyanmár.

2017. jan. 9. 17:54
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Dugni fogtok! :D
2017. jan. 9. 18:31
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

De túlbonyolítod!

Nem lesz szex csak összebujunk, meg én is kívánom...ohh anyám.

Legyetek már egy pár. A távolság meg pont jolesz akadálynak, hogy kiderüljön mit birnak az érzéseitek! Szerelem vagy csak vonzalom.

2017. jan. 14. 22:40
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem akarsz vele kapcsolatot, még jól érezhetitek magatokat. "Friends with benefits", ahogy mondani szokták. Szerintem ő nem fog ellenkezni :)
2017. jan. 15. 01:31
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen,felállhat. Fel is fog! Ebből nagy torna lesz... Vegyél gumit,az a biztos!!!
2017. jan. 23. 14:44
 30/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem is kellett volna együtt aludnotok, már ezzel hülyíted szegényt! Ő meg azt hiszi hogy dugás lesz. De remélek szétkúrt!
2017. febr. 14. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!