Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti együttalvástól, ahol össze is bújnak, felállhat a pasi szerszáma?
Bizonyos okok miatt csak barátok lehetünk/vagyunk és nálam fog tölteni pár napot. Én vagyok a lány. És nem tudom, hogy jó ötlet e. Már sokszor beszéltünk a szexről, és tudom, hogy kíván. És én is őt, de nincs értelme belekezdeni egy kapcsolatba.
Ha együtt alszunk és szorosan összebújunk, attól már beindulhat annyira, hogy fel is álljon neki? Attól tartok, hogy ez kellemetlenségeket okoz majd. Szerintetek fog nyomulni, annak ellenére, hogy megbeszéltük a dolgot?
ha nem hetven éves, akkor állni fog neki.
bár szerintem akkor is. ilyen hülye egy kérdést...
Egy biztos, hogy reggelre biztosan kemény lesz neki és dudorodni fog, mert hát pasiból van...
Ha pedig összebújtok és mondjuk valami nagyon lenge kis fehérnemű lesz rajtad alváskor, akkor megint csak biztosan fel fog neki állni, sőt még lehet az éjszaka közepén a keze is kalandozni indul (akár maga felé, akár feléd).
Ha pedig mindketten kívánjátok egymást, akkor ennek úgy is szex lesz a vége...
Gondolj bele, nem fogja Ő sem tudni magát visszatartani. Szeret téged, kíván, akar, mellet fog aludni napokon keresztül... Nagyon biztos hogy abban végződik... Szerintem már az első est után.
De magyarázd már meg nekünk. Ha nálad alszik, minek alszik az ágyadban? nincs a földön hely, takaró le és úgy? hogy ha már akármi miatt is alszik egy ember nálam, de nem fektetem magam mellé... van kanapé, van föld, amit kényelmessé lehet tenni pokróccal, stb...
Akárhogy gondolkodok, meg akarod magad dugatni, csak olyan helyzetet teremtessz, ami miatt kevesebb lelkiismeret furdolásod legyen. Pedig szín tiszta megdugatás hölgyem! Úgyhogy ennyi erővel nyíltan is csinálhatod mert elég átlátszó. :P
Válasz: igen!
Most már te is megszólalhatnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!