Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A baratom sokszor kerdezes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom sokszor kerdezes nelkul az olehez iranyitja a fejem pl tv-zes kozben, vagy miutan lefekudtunk aludni, es mar rakja is a szamba. Ez normalis?

Figyelt kérdés

Vagy szinte mindig a farkara teszi a kezemet. Ha kenyeztetem, akkor pedig lenyomja a fejemet es nem enged fel egybol.

Ez masnal is igy van, normalis es hagyjam vagy ez kicsit fura?

2017. jan. 8. 23:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
De jó neked kérdező.... irigykedek.
2017. jan. 9. 01:05
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
#8: Ez volt a nap kommentje, pedig még csak hajnali fél 4. :D
2017. jan. 9. 03:39
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
Én is így szoktam csinálni a barátnőmmel. Bejön neki.
2017. jan. 9. 05:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

nem átlagos és hirtelen azt mondanám, hogy egy tahó önző pasi aki csak szexuális tárgyként bánik veled, bármikor amikor feláll a farka, te pedig egy gyenge behódoló kislány vagy aki inkább szop mint megkérdőjelezze ezt a tettet.

Ha zavar, akkor szólj, mert így nem bánhat veled, nem vagy a kutyája.

Az egyetlen kivétel lenne, ha mind a ketten erre gerjednétek. Ő arra, hogy ennyire irányítani és dominálni tud, te pedig arra, hogy teljesen kiszolgáltatott vagy, mint egy rabszolga. Ha így van, akkor hajrá!

2017. jan. 9. 09:35
 15/18 anonim válasza:
40%

Én nem ellenkeznék neki :P

22/L

2017. jan. 9. 10:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Ott kéne hagyni.De úgysem hagyod ott...
2017. jan. 9. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem normális! Más pároknál ez nem így működik! De mi nem beszélhetjük meg vele ezt a dolgot, ezt neked kellene megmondani neki!

Legalább szokta viszonozni is?

2017. jan. 9. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:

És ez a dolog kölcsönös? Te is kapsz tőle ilyenkor?

Sajnálom, hogy ha ezeket a dolgok természetesek az embereknek amit veled csinálnak.

Azt mondanám, hogy milyen jó lenne velem, ha lenne egy ilyen "robot" akit úgy irányíthatok ahogy akarok... aztán rájövök, hogy nem, igazából ilyen nem kéne.

Beszélj vele, mert ez nem normális szerintem!

2017. jan. 9. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!