Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A magyar lányok miért ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar lányok miért ilyen könnyűvérűek?

Figyelt kérdés

Most külföldön élek.

Magyarországon össze-vissza lehetett smárolni minden lányt egy buli alkalmával. Jó, egy 1 éjszakásra talán kicsit keresgélni kellett, de akkor is, maximum nyomi haverjaimnak nem volt még 1 éjszakása vagy szexkapcsolata.

Normális/aranyosnak hitt lányok bekurvulnak alkalomadtán. Egyszerűen mindenki.

Ebből adódóan Magyarországon rengeteg a félresmárolás, félrekúrás, hűtlenség.

Itt külföldön(Skandináv ország) teljesen más a helyzet. Már a durvább nyomulásokat sem tolerálják, még bulin sem. Sőt a fiú haverjei is leállíták az illetőt.

Rendesen el kell hívogatni egy lányt randizni, meg kell hóditani a szívét, ahogy az normális lenne.

A lányok hűségesek.

A magyar lányok miért ilyen értéktelen életet élnek, ahol a Dubajozás meg a kommunikáció diploma az életcél?

2017. jan. 8. 21:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Általánosítás, általánosítás de van benne valami, hogy más egy-egy nemzet vérmérséklete ilyen téren is. Pl van pár ismerősöm a balkán vonalon (szerbia, horvátország, bosznia - és nem az ottani magyarságra gondolok), na ők tényleg könnyen dobják a ruhát. Mindemellett állítom ,hogy a legnagyobb partiarcok is. De arról is legendák szólnak ,hogy az anglol-német fiatalok mit leművelnek olasz-görög földön nyaraláskor :D.

A svéd teóriádat viszont sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom :D

2017. jan. 8. 22:25
 12/20 anonim ***** válasza:

# 7

Valamit elnéztél.

2017. jan. 8. 22:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Skandináv országban én is visszavennék magamból,mert fázna a p.csám.
2017. jan. 8. 22:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Dehogy néztem. 100 élveszületésre 46 abortusz jutott 2006-ban. Olaszországban 100-ra 19 %. Mit néztem volna el?
2017. jan. 8. 22:36
 15/20 A kérdező kommentje:

# 11

A Balkás se semmi. Csak meg kell nézni 1-2 videót a neten, hogy mi ment egy Kazantip fesztiválon. :D

# 13

Grat xd

2017. jan. 8. 22:46
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Mert a skandináv országok a legfeministábbak, ahol Magyarországhoz képest is mégjobban a nők körül forog minden, itt még nagy nehezen össze is lehet hozni valami alkalmit, de ott már teljesen be kell hódolnod, alávetned a férfiasságodat, és úgy táncolnod, ahogyan a nők fütyülnek.
2017. jan. 8. 23:10
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
Valószínűleg mert lenéznek, ott csak egy senki bevándorló vagy
2017. jan. 8. 23:59
 18/20 A kérdező kommentje:

# 16

Nem hiszem, hogy ennek köze van a feministákhoz... Van amelyik azért küzd, hogy megbélyegzés nélkül kúrhasson össze- vissza, mint a férfiak.

# 17

Nem tudom eldönteni, hogy miből eredhet a frusztrációd. Abból, hogy te még Magyarországon sem kellesz senkinek, vagy abból, hogy valakinek volt bátorsága lelépni, és 10x annyit keresni, mint amennyit te.

A kérdés meg sehol sem szólt rólam, meg az én próbálkozásaimról, de azért majdnem jó volt.

2017. jan. 9. 00:17
 19/20 Diavolino44 ***** válasza:

Hello! En is kulfoldon elek (Skócia). :)

Haza járok csajozni, ezzel meg is válaszoltam a kérdésedet.

Picit hosszabban, ezert ne vonj le abból elhamarkodott következtetéseket, hogy éppen a környezetben mit tapasztalsz, mert ez sok mindentől függ. Van itt haverom aki folyamatosan cipeli haza a csajokat, nekem nem jön össze, otthon azert folyamatosan van sikerlemenyem. nyelv, kulturális háttér, fellépés, beszédtémak, stb rengeteg mindentől függ mekkora a sikered. Ket eve voltam svéd rock fesztiválon s nem mondanám, hogy mennyire zárkózottak lennének a svédek, egy finn csajjal kavartam itt egy ideig, szoval nekem mások a tapasztalataim, de ezek kiragadott dolgok. persze Ibiza, Mallorca, stb ezek olyan helyek, ahova a lanyok is ezert járnak, mert buli, mert fiatal, es mert egesz évben jo kislány volt, most be akar "baszcsizni" es eldobni a textilt par napra.

2017. jan. 9. 07:43
 20/20 anonim ***** válasza:
A Kelet-Európai genetika ilyen.
2017. jan. 9. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!