Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ez AnnYira felizgat, hogy sikítok?
Figyelt kérdés
22 Éves nő vagyok, és amikor maszturbálok, akkor elő szoktam venni néha olyan háztartási eszközöket, amik hasonlítanak egy f@rokhoz és persze erre óvszert húzok :D
Normális, hogy ez néha annyira felizgat, hogy szó szerint folyok és sikítok??
Főleg ha hasra fekve dugom magamba :D
Nem mindig így masztizok, lehet emiatt izgat ennyire? Mert újdonság? :D
2017. jan. 8. 16:05
1/21 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mik azok a farokra ( a farok nem csúnya szó, a macskának is van) hasonlító eszközök.
2/21 anonim válasza:
Ne hari deh... ezt miért osztottad meg? Ez nem kérdés, ez közlés.
3/21 A kérdező kommentje:
Nem "hari" :)
Ez nem közlés szivem, ez kérdés, hogy normális e, mert szexnél sosem szoktam sikítani.. :D
2017. jan. 8. 16:11
4/21 anonim válasza:
Mert még nem találkoztál velem. "szivem" :P
Idejösztök dicsekedni, meg kérdezni evidens dolgokat... közben elég volna csak megkérdezni a barátnőtöket. :P
5/21 anonim válasza:
botmixert dugtad már fel és indítottad be? olyan jól rezeg..
6/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarom, hogy a 220 agyonüssön :D
2017. jan. 8. 16:20
7/21 RRR válasza:
a szexnél is ez kellene,hogy legyen vagy még több-jobb
amúgy igen normális,mert kéj önt el és élvezed nagyon
8/21 anonim válasza:
Ezt szívesen megnézném és meghallgatnám :-)
9/21 anonim válasza:
A botmixert megcsalta, az nem áll szóba vele. hih. :D
10/21 anonim válasza:
Persze. Jó az orgazmuskészséged. Én az ujjaimtól is visítok, olykor. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!